Una segona part decisiva per guanyar el derbi!

Inici de lliga espectacular! Inici de lliga espectacular! Àngel Garreta

Gran segona part de l'Europa al Nou Sardenya que ha servit per sentenciar el derbi amb la Montañesa (3-0) i sumar nou de nou en lliga.

Lliga · Jornada 4 · 08/11/20 · 12 hores · Estadi Nou Sardenya · porta tancada (Covid-19)

3 - 0 MONTAÑESA

Llàstima haver de jugar un derbi així a porta tancada per culpa de la Covid-19. L'Europa, que tenia al davant una de les seves particulars bèsties negres de la darrera dècada, ha superat la Montañesa per 3-0 en un partit on tot s'ha decidit a la segona part.

Duel elèctric només xiular l'àrbitre l'inici, amb intensitat i ganes de voler atacar dels dos equips, però sense idees clares a l'hora de buscar la profunditat. De fet, el primer xut amb intenció no ha arribat fins al minut 20, quan Albert Martí ha recuperat una pilota i Fode, des de més enllà de la frontal, ha provat un fort cacau que ha acabat marxant alt.

El duel ha seguit imprecís en els següents minuts, amb constants pèrdues de pilota i poca connexió entre el mig del camp i la davantera per part de tots dos conjunts. Fins al descans, un xut creuat de David Jiménez que ha marxat per poc, una falta directa de Velillas que el jugador de la 'Monta' ha enviat massa alta i una fluixa rematada de cap d'Albert Martí que, en segona instància, Alfons Serra tampoc ha pogut rematar.

Al segon temps tot ha canviat. Tant que, només començar, s'ha obert la llauna favorable a l'Europa. Córner de David Jiménez -qui avui ha fet un 'hat-trick' d'assistències- que Àlex Cano, al primer pal, ha rematat de cap i creuat cap al segon pal per fer l'1-0. L'Europa ha fet un pas endavant i la Montañesa, per la seva banda, ha pogut contenir menys l'Europa a nivell físic.

El 2-0 ha arribat al quart d'hora, quan David Jiménez ha centrat des de la dreta i Albert Martí, tal com ha arribat al primer pal, ha posat el peu per marcar ajustant el cuir al pal curt i fent un 2-0 que, per la dinàmica del matx, ja feia olor d'encontre mig sentenciat. Més complicat se li ha posat el duel als de Nou Barris quan Albert Martí ha fet falta sobre Montoro però aquest, des del terra, li ha etzibat una patada sense venir a tomb. Vermella directa pel dorsal 20 dels groc-i-negres i l'Europa que ha afrontat el darrer quart d'hora amb un home més.

Sense patir en defensa (més enllà de pilotes penjades a l'àrea i molt ben defensades) l'Europa ha jugat un tram final plàcid on la cirereta del pastís ha arribat al minut 89, amb una nova assistència de David Jiménez que Ricki Vidal, al segon pal, ha aprofitat per estrenar-se com a golejador a Tercera Divisió i amb el Primer Equip tot i pertànyer encara al Filial. En definitiva, una matinal rodona!

EUROPA: Sergio, Àlex Cano, Prats (Nolla, 60'), Alberto, David Jiménez, Albert Martí (Ricki Vidal, 81'), Pau López, Castell, Fode (Vilamitjana, 60'), Alfons Serra (Varona, 81') i Sergi Pastells (Adri Guillen, 87').

MONTAÑESA: Segovia, Joshua (Pau, 73'), Santos, Omar, Velillas (Manel, 73'), Marc Garcia, Ion, Soriano, Balboa (Brian, 73'), Montoro i Erik (Pedro, 60').

ÀRBITRE: Alejandro Aguayo Prieto (Barcelona), assistit per Sergi Bas Muñoz (Girona) i Jordi Delgado Mora (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Segovia, Omar, Velillas i Erik (Montañesa). Vermella directa a Montoro -minut 78- (Montañesa).

GOLS: 1-0 (Àlex Cano, 48'); 2-0 (Albert Martí, 61'); 3-0 (Ricki Vidal, 89')

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Briones, Uri, Guti, Miki Poveda i Èric (lesió).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Carlos Cano, Joan Marc, Alon i el porter Dani Pérez / Per la Montañesa han restat a la banqueta: Alejandro, Kuele i el porter Nil.