La primera victòria, amb remuntada

04 Setembre 2017 Sònia Pérez
Els primers punts en lliga al Nou Sardenya es queden a casa Els primers punts en lliga al Nou Sardenya es queden a casa Sònia Pérez

Primer triomf en el primer partit de lliga a casa del Juvenil A per 3-2 contra l'Atlètic Segre en un duel on els escapulats van capgirar el marcador.

Lliga · Jornada 2 · 03/09/17 · 17 hores

3 - 2 ATLÈTIC SEGRE

Des dels primers minuts ja es preveia que es viuria un partit de gran intensitat al Nou Sardenya. Al minut 9 va arribar el primer gol escapulat, un xut creuat després d’una jugada individual de Joel feia inaugurar el marcador. Les ocasions clares es repetien constantment, una darrere l’altra, però tant el porter com la defensa visitants (i fins i tot el travesser) evitaven que arribes el segon.

Al minut 27 un penal en contra capgirava el partit. Una falta de Soriano a l’àrea feia que Jonathan anotés l’1-1 des de la pena màxima. Amb el gol, el visitants posaven una marxa més i els últims minuts eren de gran intensitat per ambdós equips, però va ser l’Atletic Segre qui va estar més encertat. Al temps afegit de la primera part s’avançaven al marcador després d’un refús de Lluís que aprofitava Casals des de l’àrea petita per fer l'1-2.

A la represa tornava la intensitat, l’Europa buscava l’empat amb forces però costava trobar porteria. L’ocasió més clara es produïa al minut 57 per part de Ricky, però una gran intervenció d’Aceituno evitava l’empat. No va ser fins passada la mitja hora de la segona part que no va arribar el 2-2, en un xut de Joel des de fora de l’àrea on el porter refusava topant al travesser i finalment entrant a porteria. Un gol que va fer que el conjunt escapulat encara posés una marxa més i visqués l’últim quart d’hora amb molta intensitat buscant la merescuda victòria. Va ser al minut 83 quan un xut de Javi des de l’àrea petita superava el porter i feia el 3-2 definitiu.

EUROPA: Lluís, Pau Sánchez, Marc Muñoz, Jordi Rodríguez (Gerard Sastre, 46’), Soriano, Joel, David Navarro (Lucho, 56’), Ricky (Fran Palacios, 65’), Iñaki Villalba (German Navarro, 72’) i Javier Fernández.

ATLÈTIC SEGRE: Aceituno, Molla, Flo, Roca, Alvaro, Ars, Calderó (Marquez, 71’), Quibus (Altisen, 63’), Casals (Surri, 55’), Espinar (Izan, 78’), Jonathan.

TARGETES: Grogues a Soriano, Joel i Palacios (Europa) i Ars i Surri (Atlètic Segre).

GOLS: 1-0 (Joel, 9’); 1-1 (Jonathan -p-, 28’), 1-2 (Casals, 45’); 2-2 (Ricky, 57’); 3-2 (Javi, 83’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

En la segona jornada arriba la primera victòria de la lliga després d'un empat en la inicial.