Da-li cebes!

26 Gener 2020 Redacció
Eufòria més que justificada! Eufòria més que justificada! CE Europa

Espectacular victòria europeista al camp d'un dels grans de la màxima categoria. El Juvenil A venç i convenç a Mallorca amb un sensacional 1-4.

Lliga · Jornada 19 · 26/01/20 · 12 hores

MALLORCA
1 - 4 EUROPA

En la variant mallorquina del català, 'da-li cebes!' vindria a ser l'equivalent del 'vinga!' o 'som-hi' a Catalunya. Ben bé podria ser el crit final per expressar l'alegria per un marcador, sens dubte, històric en el pas de l'Europa pel màxim nivell del futbol estatal.

Partit absolutament complet de tots els jugadors escapulats. La primera de les cinc dianes del matx ha arribat al minut 27 quan Hicham ha centrat i Arnau, des de l'aire, ha rematat al fons de la xarxa agafant a contrapeu el porter Pere. El marcador de 0-1 s'ha mantingut fins el descans. L'espectacle estava reservat per a la represa.

A la segona part, als nou minuts de joc, penal favorable als mallorquins, però Mou, amb una gran estirada en un xut molt complicat d'aturar, ha enviat la pena màxima a córner. Al minut 66, però, els locals han aconseguit empatar. Centrada per l'esquerra i, quan la pilota semblava sortir per línia de fons, al segon pal, Markuss, estirant-se amb el peu, ha aconseguit enviar el cuir al punt de penal i Óscar Sánchez ha acabat rematant a la xarxa per a reestablir les taules.

Quan la cosa podia semblar complicar-se pels graciencs, l'Europa ha fet de nou diana al minut següent: Tarik, amb un xut ras i potent, ha establert l'1-2. Al minut 72, el golàs del dia: pilota que arriba a la frontal de l'àrea i Reda que es desfà del primer jugador amb una finta, li surt un segon al pas i també marxa d'ell i acaba engaltant un xut amb efecte que entra per tot l'escaire.

Al minut 79, una entrada del local Carlos ha evitat un gol més que cantat per a l'Europa, veient la pertinent targeta vermella directa. Encara ha donat temps per rubricar el marcador amb l'1-4 en una gran jugada de Tarik que ell mateix ha culminat. No ha donat temps per a res més, ni tan sols per tornar a servir la pilota des del mig del camp.

MALLORCA: pere, Carlos Sánchez, Ivan (Víctor, 63'), Óscar Sánchez, Carlos Javier, Joan (Miquel, 56'), Federico (Ivan Zamorano, 56'), Óscar Vizcaino, Markuss, Elias (Leonardo, 76') i Miguel.

EUROPA: Mou, Navio, Hicham, Batalla, Joan Marc, Morlans (Gene, 82'), Aarón (Reda, 61'), Del Cura, Turru (Tarik, 67'), Arnau (Pepe, 72') i Gonpi.

ÀRBITRE: Mateo Busquets Ferrer, assistit per Francisco Maza Correa i Jordi Verdera Escandell.

TARGETES: Grogues a Markuss i Elias (Mallorca). Vermella directa a Carlos Sánchez -minut 79- (Mallroca).

GOLS: 0-1 (Arnau, 27'), 1-1 (Óscar Sánchez, 66'); 1-2 (Tarik, 67'); 1-3 (Reda, 72'); 1-4 (Tarik, 93').