Victòria treballada a La Roca

02 Setembre 2021 Redacció
Montse en un partit disputat al Nou Sardenya Montse en un partit disputat al Nou Sardenya Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

Quarta victòria consecutiva patida pel Juvenil A femení davant La Roca del Vallès (1-2).

Pretemporada · 01/09/21 · CEM La Roca del Vallès · 20:45 h.

LA ROCA PENYA BLANC-I-BLAVA 1 - 2 EUROPA

Tres victòries en tres partits sumava el Juvenil A femení en aquesta pretemporada. El quart partit, tot i que de manera més ajustada, també se'l va embutxacar l'equip dirigit per la Nany Haces. Les escapulades van començar el partit amb molt de ritme, movent amb velocitat la pilota i pressionant el rival en sortida. Un plantejament que va donar els seus fruits abans del quart d'hora, quan Neus va robar la pilota a la portera de La Roca per fer el primer.

Tot i iniciar amb bon peu el partit, les vallesanes també han buscat incomodar les escapulades en sortida i han estat a punt d'empatar en una errada puntual. No va ser la darrera ocasió per La Roca, que es va trobar amb una imperial Paula sota pals, que va evitar fins en dues ocasions l'empat.

A la represa, les locals es van fer amb el mig del camp i van tenir premi vora l'hora de partit quan van marcar el gol que igualava el marcador. L'Europa va intentar contrarestar l'inici de La Roca en un període de l'encontre on cap dels dos equips es va trobar còmode sobre la gespa. Això sí, les gracienques van acabar imposant la seva i en una bona acció de pressió Montse va robar la pilota a l'àrea i va assistir Angi per fer l'1-2 definitiu.

La quarta victòria consecutiva fa que l'Europa encara no conegui altre resultat en aquesta pretemporada, que està servint per agafar bones sensacions. Les escapulades rebran diumenge l'Atlètic Vilafranca, també de categoria Preferent, al Nou Sardenya a les 19:30 hores.