Segon triomf a domicili

28 Agost 2021 Redacció
Paula escalfant abans d'iniciar la segona part Paula escalfant abans d'iniciar la segona part Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

El Juvenil A femení aconsegueix la segona victòria de l'estiu (0-4) davant el Martinenc.

Pretemporada · 28/08/21 · Estadi Municipal Guinardó · 18:00 h.

MARTINENC 0 - 4 EUROPA

L'Europa segueix a bon ritme en termes de preparació per la temporada 2021/22. Les futbolistes dirigides per Nany Haces han sumat la seva segona victòria consecutiva davant el Martinenc, segon classificat de Preferent en l'anterior exercici futbolístic.

Com ja passés al primer partit de pretemporada, l'Europa ha tornat a plasmar un ritme molt alt a l'encontre i el Martinenc ho ha acusat des de l'inici. Les gracienques s'han avançat al marcador gràcies als gols d'Angi i Martina Pujol, que han portat el marcador de 0-2 al descans.

A la represa, l'Europa ha mantingut el ritme i ha aconseguit marcar-ne dos més. El tercer ha estat obra de Magda a l'hora de partit i el quart i darrer l'ha marcat Daniela de cap per tancar una altra victòria a domicili.

MARTINENC: Alba, Anna, Noelia, Beatriz, Jessica, Eulalia, Laura, Júlia, Carla, Paula i Mireia... Han completat el partit i la convocatòria: Laia, Laura, Paula Domínguez, Alejandra, Eulàlia, Bertran i Claudia.

EUROPA: Paula, Paula López, Botello, Mariona, Sara, Mar, Daniela, Neus, Martina, Claudia i Angi... Han completat el partit i la convocatòria: Elena, Raquel Ramos, Laia, Rodes, Magda, Julia i Raquell Batalla.

ÀRBITRE: Toni Fontova Cerda (Barcelona).

GOLS: 0-1 (Angi, 34'); 0-2 (Martina Pujol. 37'); 0-3 (Magda, 57'); 0-4 (Daniela, 85').