Estrena amb victòria de nivell

25 Agost 2021 Redacció
Botello desplaça la pilota en llarg en partit al Nou Sardenya Botello desplaça la pilota en llarg en partit al Nou Sardenya Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

El Juvenil A femení inicia la pretemporada amb victòria (1-2) davant el Cornellà.

Pretemporada · 25/08/21 · Estadi Nou Municipal de Cornellà · 20:30 h.

CORNELLÀ 1 - 2 EUROPA

Estrena amb victòria pel Juvenil A femení a la pretemporada després de superar el Cornellà al seu estadi. Les escapulades han disputat un gran partit contra un dels equips que lluitarà per ascendir de la Preferent a la Primera Nacional la pròxima temporada.

Els dos equips han protagonitzat un partit intens. L'Europa s'ha avançat al marcador i ho ha fet abans d'arribar a la mitja hora de partit. Elena Ramos ha aprofitat una segona jugada a la sortida d'un córner per rematar amb l'esquerra i fer el primer per les gracienques, que han mantingut l'avantatge fins passat el descans.

Al minut 51 una errada en sortida de pilota europeista ha suposat un penal en contra, que ha transformat Lucia Soledad per posar l'empat del Cornellà. Malgrat això, les escapulades han anat pel partit i novament després d'un refús local, Raquel Batalla ha fet el segon i definitiu d'un matx que s'ha acabat emportant l'Europa.

CORNELLÀ: Lucia, Alba, Anna, Daniela, Jana, Lucia Soledad, Isabel, Clara, Lara, Ariadna i Julia... Han completat el partit i la convocatòria: Paula.

EUROPA: Paula, Mariona, Botello, Raquel Ramos, Paula López, Elena Ramos, Júlia Gómez, Claudia, Neus Vila, Magda Mola i Martina Rodes... Han completat el partit i la convocatòria: Sara Estrada, Mar Couceiro, Martina Pujol, Angela Farrés, Laura Martínez, Raquel Batalla i Daniela.

ÀRBITRE: Roger Travet Rascon (Baix Llobregat)..

GOLS: 0-1 (Martina Rodes, 29'); 1-1 (Lucia Soledad, 61'); 1-2 (Raquel Batalla, 73').

Primer partit de la pretemporada.

Primera victòria de la pretemporada. Raquel Batalla, futbolista del Juvenil B i golejadora davant el Cornellà, realitza la pretemporada amb el Juvenil A.