Cop de realitat

12 Setembre 2021 Xavi de la Ossa
El Juvenil A femení empata davant l'Espanyol El Juvenil A femení empata davant l'Espanyol Xavi de la Ossa

El Juvenil A femení trenca la ratxa de cinc victòries consecutives a la pretemporada i empata al camp de l'Espanyol (2-2).

Pretemporada · 12/09/21 · Ciutat Esportiva Dani Jarque · 12:15 h.

ESPANYOL JUVENIL 2 - 2 EUROPA

bannercroniquesfemeni

Test de nivell pel Juvenil A femení, que després d'haver fet ple de victòries s'ha enfrontat al Juvenil A de l'Espanyol a la CE Dani Jarque. Una de freda i una de calenta per un Europa que ha estat capaç de sotmetre l'equip perico i que ha deixat latents punts de millora de cara a l'inici de lliga. Les escapulades han empatat per primera vegada aquesta pretemporada en un test més acurat al que es trobarà l'equip en competició oficial.

La primera part ha estat dominada per l'Europa, que ha sortit a la gespa com una moto. En quaranta minuts de partit les gracienques han comptat amb cinc ocasions manifestes de gol, una d'elles que ha entrat. Neus ha protagonitzat les dues primeres accions, començant per una falta que ha anat al travesser i un xut des de la frontal que ha entrat als dotze minuts per avançar l'equip.

A la següent acció l'ha tornada a tenir el quadre europeista, però en aquesta ocasio Neus Barrón, portera de l'Espanyol, ha aturat el perill. L'Europa ha tornat a trobar el travesser en un xut frontal potent de Júlia. Amb tot a favor, en una acció d'atac de l'Espanyol, Paula ha sortit per refusar la pilota i ha rebut un cop que l'ha obligat a sortir del terreny de joc lesionada.

La primera acció de la segona meitat ha estat per l'Espanyol, que no ha encertat a marcar i s'ha trobat amb una acció de perill de Martina Rodes que ha aturat Neus. Les blanc-i-blaves, però, no han decaigut i al minut 49 Daniela ha posat l'empat en el marcador. L'Europa ha reaccionat i ha buscat de nou l'avantatge fins que vint minuts més tard Angi ha recuperat la pilota a la pressió i ha superat la portera perica per tornar a avançar les seves.

Els darrers minuts han estat trepidants, amb un Espanyol envalentonat novament a la cerca de l'empat. Tot i la resistència escapulada, a les acaballes del partit Ari ha aconseguit el segon per les periques, que han pogut salvar un punt en un partit molt intens pels dos equips.

ESPANYOL JUVENIL: Neus, Lydia, Romero, Calderon, Daniela, Nayara, Lucia, Valentina, Kiara Duch, Claudia i Marta... Han completat el partit i la convocatòria: Ainhoa, Nerea, Ari, Alba, Ainoa, Carla, Mar, Judit i Nuria.

EUROPA: Paula, Vicky, Mariona, Botello, Dani, Angi, Neus, Estrada, Montse, Elena i Júlia... Han completat el partit i la convocatòria: Anna, Raquel, Martina Rodes, Magda, Cou, Paula L, Marina, Canta i Sepha.

ÀRBITRE: Mohamed Tabiza Ahouary (Barcelona).

TARGETES: Groga a Lydia (Espanyol) i Raquel (Europa).

GOLS: 0-1 (Neus, 12'); 1-1 (Alba, 48'); 1-2 (Angi (69'); 2-2 (Ari, 79').