Cinc de cinc a la pretemporada

05 Setembre 2021 Redacció
Juvenil A femení celebrant un dels gols Juvenil A femení celebrant un dels gols Jordi Collell

El Juvenil A femení suma cinc victòries consecutives a la pretemporada després de guanyar l'Atlètic Vilafranca (4-2).

Pretemporada · 05/09/21 · Estadi Nou Sardenya · 19:15 h.

EUROPA 4 - 2 ATLÈTIC VILAFRANCA

El Juvenil A femení segueix preparant-se per afrontar una nova temporada i, de moment, segueix el camí de la victòria. Cinc de cinc i aquesta vegada davant l'Atlètic Vilafranca al Nou Sardenya. Primera part de domini gracienc amb bones combinacions, però sense arribades clares fins als vint-i-cinc minuts d'encontre. Ha estat aleshores quan Elena, al refús d'un córner, ha obert la llauna per les escapulades.

Les bones sensacions han estat la benzina que ha fet que l'Europa segueixi pressionant per ampliar distàncies. L'Atlètic Vilafranca ha optat per acumular molta gent per dins per dificultar la circulació ràpida de pilota. Tot i això, Montse s'ha tret el 2-0 pegant-li amb l'exterior i superant la portera rival. Després Sepha ha errat un mà a mà i tot seguit, a passada d'Angi després d'una bona jugada col·lectiva, ha enviat el tercer al fons de la xarxa.

A la represa el Vilafranca ha avançat línies i ha començat a incomodar en sortida de pilota escapulada mitjançant l'acumulació de futbolistes en poc espai. Després de diversos intents per poder superar el rival, una nova gran acció col·lectiva sortint des del darrere ha fet pujar el quart gol a l'electrònic després que Montse hagi culminat aquesta gran jugada.

Les bones sensacions han acabat a partir del minut 70 quan l'Europa s'ha desendreçat i errades puntuals en sortida han provocat que el Vilafranca hagi retallat distàncies amb dos gols a quinze i cinc minuts del final respectivament. Això les ha ficat de ple en el partit i ha provocat que les gracienques hagin perdut el control de la pilota. Al final, però, bones sensacions en l'anàlisi global davant un equip de Preferent que donarà molta guerra.

EUROPA: Anna, Estrada, Botello (Angi, 60'), Mariona (Sara, 80'), Paula, Elena, Neus (Cou, 25'), Martina P, Montse, Magda i Martina Rodes.

ATLÈTIC VILAFRANCA: Idoia (Maria, 45'), Clara, Celia, Gemma (Clara, 73'), Jenifer, Neus, Laia, Jessica (Sònia, 64'), Gemma Santacana, Jennifer Joana i Paula.

ÀRBITRE: Jaume Pérez Tomás (Barcelona).

TARGETES: Groga a Martina Rodes (Europa).

GOLS: 1-0 (Elena Ramos, 25'); 2-0 (Montse, 34'); 3-0 (Cou, 38'); 4-0 (Montse, 58'); 4-1 (Laia, 74'); 4-2 (Clara, 85').