Un nou triomf per seguir aspirant a l'ascens

16 Abril 2023 Àngel Garreta
Matinal de celebració rere celebració de gol Matinal de celebració rere celebració de gol Xavi de la Ossa

El Filial masculí signa la victòria contra El Catllar (5-3) per a seguir aspirant a militar l'any vinent a la nova Superlliga.

Lliga · Jornada 24 · 16/04/23 · Estadi Nou Sardenya · 12 hores

EUROPA 5 - 3 EL CATLLAR

Al minut 5 de partit, una pilota en profunditat de Buba per a Jandro ha servit per veure com aquest ha regatejat el porter i, de xut creuat, ha fet pujar a l'electrònic el gol que obria el marcador. El mateix Jandro, sis minuts després, ha ampliat la diferència connectant a barraca al segon pal una centrada-xut de Samsó.

Passat el quart d'hora, Samsó, aprofitant-se d'una paret, hauria pogut fer el tercer, però el porter Gonzo ha enviat a córner. Del possible 3-0 s'ha passat al 2-1 quan Padres ha connectat un fort xut des de la frontal ben ajustat al pal. A partir d'aquí i fins al final del primer temps, poques arribades amb perill dels dos equips, destacant com a més perillosa un cop de cap de Víctor que el porter visitant ha enviat a córner amb una mà.

A la represa, Jandro ha semblat voler imitar l'inici del primer temps tot entrant en diagonal a l'àrea i xutant al cos del porter quan ha intentat creuar el xut. El mateix Jandro ha estat objecte de penal al minut 58; Morlans, amb suspens (la pilota ha tocat porter i pal) ha fet el tercer pels locals. Jandro, clar protagonista avui del matx, hauria pogut fer el quart però, després de regatejar quatre rivals, ha acabat xutant al travesser. Acte seguit, Sergi ha rematat al travesser i dins, però quan els jugadors de l'Europa ja celebraven, l'àrbitre no ha concedit el gol i s'ha generat una contra que gairebé acaba amb gol d'El Catllar.

Res ha pogut evitar el quart, obra de Morlans de cap a la sortida d'un córner. Sergi, al minut 79, ha posat la cirereta amb el 5-1, rebent una pilota en profunditat i superant la mitja sortida del porter. El visitant Prades, rematant de cap una centrada, ha posat el segon pels visitants i un minut més tard, Pablo, el tercer també de cap, posant la por al cos dels locals. Adnane, en temps afegit, ha perdonat el sisè davant el porter.

EUROPA: Cordero, Morlans, Sicu (Michael, 76'), Dani, Gavarró (Kengo, 45'), Pepe, Jandro, Sergi, Buba (Adnane, 56'), Víctor (Cabezas, 70') i Samsó (Cucu, 56').

EL CATLLAR: Gonzo, Barroso (Ramírez, 74'), Ian (Pablo, 82'), Vizcaino (Canaldas, 82'), Rafa (Rull, 70'), Prades, Lucas (Tarra, 56'), Arnau, Iker, Amir i Pau

ÀRBITRE: Oriol García Muñoz (Baix Llobregat), assistit per Nisolas Díaz Giaccomas i Aleix Garcia Galocha (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Sergi i Cabezas (Europa) i a Ian, Tarra i Arnau (El Catllar).

GOLS: 1-0 (Jandro, 5'); 2-0 (Jandro, 11'); 2-1 (Prades, 22'); 3-1 (Morlans -p-, 59'); 4-1 (Morlans, 74'); 5-1 (Sergi, 79'); 5-2 (Prades, 83'); 5-3 (Pablo, 84').