Si estan somiant, que ningú els pessigui!

10 Febrer 2019 Redacció
Celebració al vestidor en finalitzar el partit Celebració al vestidor en finalitzar el partit Andrés Satan

Quarta victòria seguida de l'Europa B a la lliga (1-2 al camp del Molletense) i cinquè partit seguit sumant: 13 dels darrers 15 punts en joc.

Lliga · Jornada 21 · 09/02/19 · 16:30 hores

MOLLETENSE
1 - 2 EUROPA

bannercroniquesfilial

Impressionant ratxa del Filial escapulat que li permet sumar 24 punts a la classificació i començar a distanciar-se un xic més de les places de descens directe a Tercera Catalana. La reacció escapulada, passat el Nadal, està mostrant-se contundent i determinant.

En partit jugat ahir a la tarda contra un bon equip de la zona mitja, el Molletense va fer mal en la primera acció que va poder: l'Europa va perdre una pilota al mig del camp i, després d'una centrada a l'àrea i un rebot, Óscar va signar l'1-0. No obstant, la reacció gracienca va ser immediata i signada amb un golàs de bandera: tres minuts després, Miki Puerto, de falta directa des del mig del camp tot veient el porter avançat, establia l'empat. Fins arribar al descans, molt joc al mig del camp i el joc directe local ben refusat per la defensa europeista.

A la represa el Filial escapulat va fer un pas endavant i, després d'un mà a mà de Sergi Monsó amb el porter, enviant la pilota fora, l'equip va trobar el premi del gol del triomf al minut 66, obra de nou de Miki Puerto. Defensivament el treball de l'equip de Carles Moya ha resultat impecable per tal de no patir cap ocasió d'autèntic perill que fes perillar el marcador fins el final del matx.

MOLLETENSE: Vicenzo, Ivan, Armando, David, Santiago (Marc, 63'), Luís, Alejandro (Pau, 52'), Víctor, Óscar (Juan, 63'), Antonio i Francesc.

EUROPA: Tomàs, Ignasi, Juanma, Marc Vicente, Gerard Sastre, Castells, Roldan (Kevin, 89'), Kengo (Albert Martí, 53'), Pol Grau (Sergi Monsó, 53'), Miki Puerto i Jan (Rafa, 53').

ÀRBITRE: Daniel Muñoz Carod (Barcelona) assistit per Christian Pazo Mora i Marc Borràs Rafales (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Francesc, Óscar, Antonio, Luís, Santiago, Vicenzo, David i al tècnic Antoni Filgaira -dues i expulsió minut 89- (Molletense) a i Lluís -a la banqueta- (Europa).

GOLS: 1-0 (Óscar, 9'); 1-1 (Miki Puerto, 12'); 1-2 (Miki Puerto, 66').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.