'Set' en blanc pel Filial

01 Novembre 2015 Nicolás Arlanzón
Remo lluita la pilota davant Chispas Remo lluita la pilota davant Chispas Nicolás Arlanzón

Els escapulats s’han refet de la darrera derrota i han guanyat a una Gramenet que no ha pogut fer res davant de l’encert dels jugadors de l’Europa. Lozano, amb 4 gols, ha estat el jugador més destacat d'un partit amb resultat final de 0-6.

Lliga, Jornada 9 · Segona Catalana grup II · 01/11/15 · 17 hores

GRAMENET
0 - 6 EUROPA

Els graciencs han dominat el matx des de l’inici, buscant crear perill amb un joc força obert i aprofitant la velocitat dels seus extrems per arribar a l’àrea rival. La passada llarga ha estat la major arma dels escapulats en aquests primers minuts, encara que la defensa dels de Santa Coloma no ha permès que els seus rivals es trobessin còmodes. La primera ocasió del partit l’ha tingut el màxim protagonista del partit: Lozano. Aprofitant una indecisió arbitral s’ha plantat davant el porter de la Gramanet i ha intentat superar-lo en un 1 contra 1 que Marc ha aturat.

Per part dels locals, han intentat fer mal a partir de la pilota aturada, ja que s’han vist clarament superats en tots els aspectes del joc pels graciencs. El conjunt de David Vilajoana, avui a la grada sancionat, ha continuat dominant el matx i poc a poc han començat a apropar-se cada vegada amb més perill, fins que, al minut 25, després d’un gran centre de Víctor, Lozano ha enviat amb el cap la pilota al fons de la xarxa. El segon gol de la tarda no s’ha fet esperar molt, ja que dos minuts més tard Ferran ha aprofitat els errors rivals en un córner per marcar. Els escapulats han estat realment superiors al seu rival en el joc aeri. El festival ofensiu del Filial ha continuat, sempre buscant l’esquena del rival gràcies a les pilotes llargues a l’espai. En una d’aquestes, Lozano ha aprofitat l’error del porter en la sortida per superar-lo en el salt i fer el seu segon gol.

Després del 0-3, l’Europa ha conservat el domini de la pilota, evitant d’aquesta forma que el seu rival pogués refer-se. Malgrat la gran diferència en el marcador a pocs minuts de la finalització de la primera part, els escapulats encara han tingut temps per fer el quart en una jugada d’un inspirat Lozano que ha aprofitat la seva velocitat per desfer-se de la defensa i superar el porter. La Gramenet ha tingut la darrera ocasió, però no ha pogut retallar la distància. Amb el partit sentenciat, la segona part no ha tingut gaire historia, encara que tots dos equips han tingut oportunitats de marcar. Els locals, han intentat treure el seu orgull i arribar a la porteria de l’Europa, però la defensa escapulada s’ha mostrat molt ferma en tot moment i no ha permès que aconseguissin el seu objectiu. Per la seva part, el filial europeista no s‘ha conformat i al minut 11, desprès d’haver firmat una jugada similar un minut abans, Lozano ha tancat el seu pòquer de gols aprofitant de nou la seva potència per superar els defenses i superar al porter en el cara a cara.

El ritme del partit ha anat baixant amb el pas dels minuts, cosa que ha fet que cap dels dos equips fes un joc atractiu. Malgrat aquest fet, tots dos han buscat el gol i al minut 74 Nacho, aprofitant de nou un error en la sortida del porter dels de Santa Colona, ha tancat el set (0-6) pels locals amb una impressionant vaselina des de lluny que ha superat al porter i als defenses que han intentat refusar la pilota. A partir d’aquí, el partit s’ha endurit una mica i la tensió entre els jugadors ha anat en augment, cosa ha suposat l’expulsió de Francisco per part de la Gramenet. Poc abans del xiulet final, Lozano ha pogut fer el seu cinquè gol, però el seu xut ha anat directe al pal.

GRAMENET: Marc, Buza, Francisco, Sebas (Miguel, 57’), Moisés (Daniel, 73)’, Aitor, Albert, Alejandro (Nelson, 46’), Kevin, Isaac (David, 46’) i Remo (Sergio, 63’).

EUROPA: Pablo, Guille, Mas, Alberto, Alex (roger, 67), Chispas (Antonio, 46’), Ferran (Blanes, 61’), Xavi (Dani, 67), Carlos (Nacho, 61), Victor i Lozano.

ÀRBITRE: Daniel Luque assistit per Sergio Vázquez i Pol Carmona.

TARGETES: Grogues a Guille, Alex i Nacho (Europa) i a Sergio, Aitor i Sebas (Gramenet). Vermella directa a Francisco (Gramenet).

GOLS: 0-1 (Lozano, 25’) ; 0-2 (Ferran, 27’) ; 0-3 (Lozano, 30’) ; 0-4 (Lozano, 43’) ; 0-5 (Lozano, 55’) ; 0-6 (Nacho, 74’)

Jornada 9 del campionat regular de la Segona Catalana grup II.