Segona derrota consecutiva

01 Març 2020 Redacció
L'Europa B es despenja dels llocs capdavanters L'Europa B es despenja dels llocs capdavanters Arxiu CE Europa (Fran Capell)

El Filial de l'Europa ha caigut a Mataró a mans del Molinos (2-1) en un tram final de bojos d'un partit que semblava destinat al 0-0.

Lliga · Jornada 22 · 01/03/20 · 12 hores

MOLINOS
2 - 1 EUROPA

L'equip local ha aplicat perfectament la seva tàctica per sortir victoriós de l'encontre, esperant al darrere l'Europa per a agafar-lo a la contra i intentar que es jugués el menys possible a joc combinatiu. Les dimensions i la gespa seca del terreny de joc tampoc han ajudat l'Europa a aplicar el seu futbol.

El primer temps de l'encontre ha resultat gairebé intrascendent, sense ocasions ni fets remarcables. A la represa, l'Europa ha intentat posar una marxa més amb els canvis, sense èxit. L'encontre ha seguit el guió de la primera part i semblava abocat al 0-0 intrascendent quan, en una falta lateral, el Molinos ha tret suc posant l'1-0 al marcador al minut 82. A partir d'aquí, l'Europa ha aconseguit aproximar-se a porteria i hauria tingut una bona opció d'empatar si l'àrbitre hagués assenyalat un clar penal -reconegut fins i tot al final del partit pels locals- sobre Albert Martí.

Del possible 1-1 s'ha passat al 2-0 al minut següent. A partir d'aquí tot han estat presses i precipitacions. Amb tot, l'Europa ha aconseguit fer el 2-1, obra de Pol. En el darrer sospir, Albert Martí ha tingut la darrera opció clara del partit i podria haver rascat un punt per a l'Europa, però no ha acabat per definir.

MOLINOS: Daniel, Sergi, Jordi, Héctor Deniz (José María, 66'), Adrià, Javier, Jorge, Aitor Moreno (Aitor Rodríguez, 80'), Adrian Borrego (Héctor Urbano, 66'), Israel (Adrian Saldaña, 60') i Rodri (Antoni, 60').

EUROPA: Tomàs, Ignasi, Ramon (Ryoki, 54'), Pau (Kengo, 70'), Pol, Bernabéu (Caldú, 85'), Fran (Osorio, 54'), Miki Puerto, Ricki (Albert Martí, 54'), Víctor i Marc Muñoz.

ÀRBITRE: Albert Garcia Bernabéu (Baix Llobregat), assistit per Jonathan Escribano Gutierro i Adrià Tidona Aguirre (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Rodri, Sergi, Aitor Rodríguez, Jordi i José María (Molinos) i a Marc Muñoz, Tomàs, Ignas i Caldú (Europa).

GOLS: 1-0 (Antoni, 82'); 2-0 (Jorge, 88'); 2-1 (Pol, 90').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Primera vegada a la lliga que l'equip perd dos partits seguits.