El Mollet imposa la seva necessitat

14 Abril 2019 Redacció
Imatge contra el Mollet del partit de la primera volta Imatge contra el Mollet del partit de la primera volta Arxiu CE Europa (Andrés Satan)

L'Europa B ha perdut 3-0 en la seva vista al Municipal Germans Gonzalvo de Mollet. El quadre local, en lluita per l'ascens, superior.

Lliga · Jornada 29 · 14/04/19 · 12 hores

MOLLET
3 - 0 EUROPA

bannercroniquesfilial

La lluita per la segona plaça de la lliga entre el Turó de la Peira i el Mollet està més viva que mai. En la visita de l'Europa a territori blanc-i-vermell no s'ha pogut sumar cap punt en un matx on l'equip escapulat no ha estat gens encertat des del principi.

Als tres minuts de joc ja ha tingut una oportunitat el Mollet en un mà a mà que ha resolt Tomás. En tot el primer temps l'Europa només ha tingut una ocasió de gol en un córner que Sergi Monsó ha rematat i el porter s'ha trobat la pilota a sobre. A la represa, els locals han sentenciat el matx en catorze minuts, del 53 al 67. En el primer gol, José ha regatejat dins l'àrea i ha assistit David per fer diana. El segon, només tres minuts més tard, obra del mateix David, fet que ja feia molt complicat treure res positiu per part gracienca.

La tercera diana, un autèntic golàs de Martí, regatejant tothom al seu pas i marcant de vaselina. L'encontre ja no ha tingut més història.

MOLLET: Pol, Miguel, Víctor, Sergi Rueda, Xavier, Martí, Brian (Ramon, 58'), Joshua (Sergio Montero, 76'), José (Cadmo, 67'), David (Oriol, 76') i Nil (Mohamed, 63').

EUROPA: Tomás, Kengo, Manu, Marc Vicente (Marc Muñoz, 45'), Gerard Sastre (Sori, 45'), Castells (Caldú, 67'), Roldan, Miki Puerto, Sergi Monsó, Javi (Rafa, 58') i Jan.

ÀRBITRE: Àlex Jiménez Narciso (Penedès-Garraf), assistit per  Christian Guisado Fernández i Guillem Tost Papió (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Sergi Rueda i Brian (Mollet) i a Kengo i el tècnic Carles Moya (Europa).

GOLS: 1-0 (David, 53'); 2-0 (David, 56'); 3-0 (Martí, 67').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.