El Filial cau a Premià

21 Febrer 2016 Nicolás Arlanzón
Segona ensopegada de la lliga Segona ensopegada de la lliga Nicolás Arlanzón

El Premià, colíder de la lliga, ha estat massa rival per a un Filial que s’ha mostrat espès al llarg dels 90 minuts. El 2-1 ha donat esperances als escapulats, però l’equip local ha sentenciat el partit (3-1 final) a tocar del xiulet final.

Lliga, Jornada 21 · Segona Catalana grup II · 21/02/16 · 12 hores

PREMIÀ
3 - 1 EUROPA

Després d’haver sumat la primera victòria en mesos la setmana passada, l’Europa B ha sortit avui al terreny de joc del Municipal de Premià de Mar amb la intenció de sumar uns 3 punts vitals per a mantenir-se a prop dels primers classificats. Per la seva part, el Premià necessitava la victòria si no volia cedir el liderat en solitari al San Juan de Montcada. Molt motivats pel fet de mantenir la primera posició, els locals han començat el partit força millor que els graciencs i a mesura que avançava el matx s’han anat fent amb el control de la pilota.

El seu primer avís ha arribat al minut 9 amb una ocasió de Yassin que ha provat sort davant un atent Enric. Poc després, el seu company Fede ha estat més encertat i ha fet el primer gol del matí. El davanter del Premià ha rebut una passada al segon pal i ha rematat a plaer aprofitant que es trobava sol. Malgrat haver rebut aquest gol, l’Europa no ha reaccionat i ha continuat amb el seu joc espès i les seves nombroses imprecisions. No obstant, al minut 20 Josa hauria pogut fer el gol del empat després d’un corner servit per Camps. Podria dir-se que aquesta ha estat una de les ocasions més clares d’un Filial que avui gairebé no ha arribat gaire a porta durant els primers 45 minuts. Quant al seu rival, ha anat creixent amb el pas dels minuts i, al contrari que els escapulats, ha comptat amb diverses ocasions abans del descans que podrien haver significat el seu segon gol. Afortunadament pel filial el Premià no ha estat encertat i s’ha arribat al descans amb 1-0.

A la represa, el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica, cosa que ha fet que el segon gol dels locals no trigués en arribar. Al minut 47, després d’una centrada rasa, Àngel, amb l’ajuda d’un rebot en un defensa, ha fet el 2-0. Veient el resultat, David Vilajoana ha hagut de variar el seu plantejament i ha fet entrar fins a 4 nous jugadors al terreny de joc. Aquesta variació ha semblat tenir el seu efecte, ja que amb els canvis l’equip ha començat a millorar una mica el seu joc. Malgrat aquesta millora, ha estat el Premià l’equip que ha continuat dominant la pilota, fet que ha provocat que comptessin amb noves ocasions. Quan semblava que el 3-0 estava a prop, l’Europa ha retallat distàncies amb un gol de cap d’un revulsiu Alberto que ha aprofitat un bon centre de Victor des de la cantonada. Aquest gol ha donat ales al filial, però el seu rival no li ha posat les coses gens fàcil i no li ha permès arribar amb facilitat.

L’ocasió més clara després del 2-1 ha arribat en una jugada en fora de joc en la qual Borrull s’havia plantat sol davant el porter. Els últims minuts de partit no han tingut gaire història, ja que pràcticament no s’ha vist gaire joc degut a les nombroses interrupcions que s’han produït. Cal destacar el gran número de targetes que han vist els integrants de l’equip escapulat (9), moltes d’elles per discutir les decisions arbitrals. Per part del Premià, el seu entrenador ha estat expulsat també per protestar al llarg de la segona part. Finalment, quan el partit semblava estar ja acabat, el Premià ha fet el definitiu 3-1 amb una jugada individual de Larbi que ha marcat després d’haver superat a Fidi.

PREMIÀ: Vila, Borja, Julio, Litus, Edu, Xavi, Gerard (Belmonte, 88’), Angel (Larbi, 65’), Finidi (Mati, 65’), Yassin (Guti, 88’) i Fede (Joan, 88’).

EUROPA: Enric, Guille, Kevin, Mas (Alberto,56’), Alex (Fidi,45’), Camps, Lozano (Borrull, 56’), Josa, Carlos, Rodón (Ferrán, 56’) i Valdés (Víctor, 56’).

ÀRBITRE: Paula Lindez.

TARGETES: Grogues a Alex, Guille, Lozano, Vilajoana, Enric, Josa, Carlos, Kevin i Camps (Europa) i a Yassin, Fede i Vila (Premià). Jordi Costa, entrenador del Premià, expulsat per doble groga.

GOLS: 1-0 (Fede, 12’); 2-0 (Ángel, 47’); 2-1 (Alberto, 82’); 3-1 (Larbi, 89’).

Jornada 21 del campionat regular de la Segona Catalana grup II.

Segona derrota de tota la temporada, primera a domicili.