Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Cinc renovacions i vuit sortides

Alberto i Padilla, una renovació i una sortida Alberto i Padilla, una renovació i una sortida Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La plantilla del CE Europa per a la propera temporada comença a agafar forma i ja s'han confirmat, fins a la data, tretze moviments. No seran els darrers.

Vuit jugadors abandonen l'Europa en aquest mercat d'estiu (set per voluntat pròpia malgrat proposta de renovació -algunes incloent millora econòmica- i un per decisió tècnica): David López, Oriol Dot, Padilla, Guzman, Àlex Fernández, Nils, Poves i Rovira. Quatre d'ells provaran el salt a Segona B i un, Rovira, tancarà una brillant i històrica carrera europeista que culminarà aquest dimecres amb un homenatge en la Diada del Soci. Per la seva banda, seguiran un any més al club Alberto (que sumarà la setena temporada dins l'entitat), Javi Iglesias, Fran Bea, Uri González i Abel Rita.

No seran els únics moviments que patirà l'equip en els propers dies i setmanes, on s'hauran de sumar les incorporacions. Les dues primeres signaran i es presentaran aquest dijous al Nou Sardenya en horari encara per confirmar. Podeu consultar el constant moviment del mercat d'estiu europeista en aquest enllaç permanent que s'actualitzarà cada vegada que hi hagi un moviment en qualsevol sentit.