Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Enric Vargas serà el nou delegat a Tercera RFEF

01 Juliol 2022 Àngel Garreta
Enric Vargas exercint de delegat de camp la passada temporada a Segona RFEF Enric Vargas exercint de delegat de camp la passada temporada a Segona RFEF Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El fins ara delegat del Juvenil A masculí prendrà el relleu d'Andreu Sánchez a la primera plantilla gracienca.

Després del comiat d'Andreu Sánchez, Enric Vargas, delegat les darreres cinc temporades del Juvenil A, serà qui segueixi acompanyant Ignasi Senabre a la banqueta com a delegat.

Enric Vargas Brito (15 de juliol del 1959) duu 22 temporades exercint de delegat en equips de base de l'Europa, convertit en el delegat més antic del club. Al poc de crear-se el futbol formatiu gracienc va entrar de la mà dels coordinadors Gallardo i Revilla per fer-se càrrec d'equips benjamins.

Al llarg dels anys, ha anat pujant categories com a delegat, tant al Nou Sardenya com al Camp de l'Àliga. La seva funció al Primer Equip, però, no serà nova. Vargas ha exercit ja com a delegat en molts partits quan ha fet falta un substitut puntual dels antics delegats. La temporada passada mateix, per exemple, va exercir de delegat en el triomf agònic de l'Europa a Ejea. Des d'aquell partit, el tècnic Gerard Albadalejo el va agafar també com a delegat de camp al Nou Sardenya, compartint tasques amb Andreu Sánchez -qui exercia de delegat d'equip-.

Es donarà la casualitat que la temporada vinent, a la primera plantilla, Vargas coincidirà amb Javi Prats, a qui ja va tenir com a jugador, exercint ell de delegat, en etapa benjamí. Tota una vida al club!

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB FederacioAcell