Un inici de lliga inesperat

23 Setembre 2018 Redacció
Ensopegada a casa Ensopegada a casa Josep Maria Clemente

El Femení A de l'Europa ha perdut a casa per 0-3 contra el Sant Gabriel i acumula tres derrotes seguides en els tres primers partits de lliga.

Lliga · Jornada 3 · 23/09/18 · 11 hores

0 - 3 SANT GABRIEL

No era fàcil el calendari inicial de lliga per a l'Europa, lluitant contra dos clars aspirants a l'ascens com Seagull i Collerense. Després de dues derrotes, la necessitat, el fet de jugar a casa i que el rival no fos, a priori, tant potent com els altres citats, feien pensar en el primer pas endavant de l'equip en aquest inici de lliga, però la realitat ha tornat a dibuixar una nova derrota.

En la primera opció visitant, primer gol a l'inici del matx. Córner que, en segona jugada, ha tornat a ser penjat a l'àrea per a que Júlia Torregrosa, de lleuger cop de cap en un subtil gir de coll, fes arribar la pilota al segon pal, lluny de l'abast de la debutant Mei. L'Europa ha tingut, en el darrer quart d'hora del primer temps, els seus millors minuts de joc, amb diverses ocasions clares per empatar que no s'han sabut aprofitar.

A la represa, a l'Europa li ha costat generar ocasions i el Sant Gabriel ha acabat signat un marcador massa abultat en temps afegit. El 0-2 al primer minut, de xut per sota les cames de la portera Mei en un mà a mà amb Adriana Manau i el 0-3 gairebé sobre la botzina en un retall a l'àrea gran de Tània Moyano per acabar foradant la xarxa escapulada.

EUROPA: Mei, Moyano, Kaky, Carla (Laia, 71'), Pili Porta, Sònia (Naira, 76'), Andrea Porta, Gemma, Eybis (Joanna, 62'), Júlia (Míriam, 63') i Clara.

SANT GABRIEL: Alba, Lara Palomino (Tània, 53'), Carla, Lara Rabal, Laura, Cristina (Guadalupe, 63'), Vane, Adriana, Paula Navas (Marta, 88'), Júlia i Sílvia (Paula López, 72').

ÀRBITRE: Marta Galego Salguero, assistida per Ainhoa Vázquez Zarza i Meritxell Guàrdia Ferrer.

TARGETES: Grogues a Pili Porta (Europa) i a Júlia (Sant Gabriel).

GOLS: 0-1 (Júlia, 6'); 0-2 (Adriana, 91'); 0-3 (Tània, 94').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

Tercer partit de lliga i tercera derrota.