Escàndol arbitral a Lleida

21 Octubre 2018 Redacció
Les escapulades protesten la incomprensible decisió Les escapulades protesten la incomprensible decisió Josep Maria Clemente

El Femení A escapulat ha vist tallada la seva escalada a la taula caient contra l'AEM (3-2) amb un gol decisiu final inexistent.

Lliga · Jornada 6 · 21/10/18 · 17 hores

AEM
3 - 2 EUROPA

Les escapulades han vist tallada la seva reacció a la taula classificatòria després de dos triomfs consecutius. Al primer temps les gracienques han hagut d'anar a remolc del marcador a partir del minut 15, quan l'AEM s'ha avançat gràcies a una diana de Natàlia Fernández. Abans del descans, però, l'equip de Toni Camacho ha dut les taules al marcador amb un gol de Pili Porta prèvia jugada individual de Maria.

Encara es podria haver anat camí de vestidors amb avantatge escapulat, però Andrea Porta, davant la portera local, ha acabat xutant fora. L'equip gracienc ha sortit endollat a la represa i s'ha posat per davant al marcador. Sònia assisteix Farreras i aquesta a Clara, autora de la diana.

L'AEM ha empatat l'encontre de falta directa, gol obra de Nàdia Dopico. En una altra falta directa a favor de les locals al minut 88, Mei ha refusat el xut amb una bona estirada però l'àrbitre, incomprensiblement, ha acabat donant gol. La pilota no ha traspassat la línia i sense cap àrbitre al córner és, a la vegada, impossible de veure en perspectiva. La col·legiada no ha canviat la seva decisió i aquest gol ha deixat tocat l'Europa a pocs segons del final i ha suposat el triomf de les lleidatanes.

AEM: Sarai, Andrea (Iris, 72'), Marina, Nàdia, Vesela (Laia, 76'), Meritxell (Lídia, 72'), Paula (Jordina, 63'), Cristina, Júlia, Vanessa i Natàlia.

EUROPA: Mei, Moyano, Kaky, Pili Porta, Laia (Carla, 46'), Sònia (Ari Lara, 85'), Andrea Porta, Xiki (Maria, 38'), Júlia, Míriam i Clara (Granados, 76').

ÀRBITRE: Alba Jové Sanz, assistida per Glòria Pelegrí Quintana i Iria Pujol Colell.

TARGETES: Grogues a Sònia, Júlia, Pili Porta i Andrea Porta (Europa).

GOLS: 1-o (Natàlia, 15'); 1-1 (Pili Porta, 44'); 1-2 (Clara, 50'); 2-2 (Nàdia, 80'); 3-2 (Natàlia, 88').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.