Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Dólera: "De ben segur el derbi serà una festa"

18 Desembre 2014
El tècnic avisa que el derbi no serà fàcil El tècnic avisa que el derbi no serà fàcil Àngel Garreta

Segurament no hi hagi millor regal anticipat de Nadal que viure, 21 anys després, un derbi Europa-Martinenc en partit de lliga regular. El tècnic escapulat destaca que no serà fàcil el partit malgrat la situació classificatòria dels veïns, però fa una crida a tothom per gaudir d'un duel per molts inèdit.

Per a Dólera "els derbis no entenen de problemes, dinàmiques, plantejaments i històries. Cap dels dos equips tenim referències recents a Tercera però de ben segur que el derbi serà una festa, amb el camp ple perquè també tenim la presentació de la base i també vindran molts aficionats del Martinenc". És per això que l'entrenador del Primer Equip gracienc vol un bon ambient diumenge al matí (12 hores) perquè viure això "és el més maco del futbol. Intentarem gaudir d'aquest partit abans de marxar de vacances".

Quant al rival, Dólera creu que el Martinenc "té resultats negatius darrerament però té molt bon equip, amb Elhadji, Velillas, Carulla, Sergio, Diego... i a més són bons a pilota aturada. No serà fàcil". Amb tot, el tècnic confia plenament en l'equip perquè "en les darreres setmanes hem fet un pas edavant, en especial a fora. Semblava que sinó ens podiem despenjar de dalt i a Cerdanyola i Manlleu vam fer dos partits molt seriosos".

acidH TEB FederacioAcell