Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Andrea Porta i Pili Porta compliran la seva desena temporada al Nou Sardenya!

20 Maig 2022 Redacció
Andrea Porta i Pili Porta en la celebració del títol al Nou Sardenya Andrea Porta i Pili Porta en la celebració del títol al Nou Sardenya Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

Les dues primeres capitanes jugaran amb l'Europa a la Segona RFEF Femenina després de confirmar la seva continuïtat per una temporada més.

L'equip escapulat per a la temporada 2022/2023 comença a agafar forma. Després d'anunciar a Joan Bacardit, arriben les dues primeres renovacions de camp amb dues futbolistes capitals a la Vila de Gràcia: Andrea Porta i Pili Porta. Ambdues compliran ni més ni menys que la seva 10a temporada al Nou Sardenya.

Ambdues jugadores van aterrar a l'Europa la temporada 2013/2014 provinents de la UE Lleida, tot i que Andrea Porta ho va fer des del Levante Las Planas, amb qui va disputar la campanya anterior a la Primera Divisió. Des d'aleshores, i any rere any, les de Linyola han anat fent gran la seva llegenda al club. Andrea Porta va arribar als 200 partits el passat 10 de gener de 2022 davant el Pardinyes (actualment 210) mentre que Pili Porta en suma 189.

Després de tantes temporades i tantes vivències, les dues germanes esdevingueren dos pilars bàsics de l'ascens de categoria i títol de lliga que va aconseguir el Primer Equip la temporada passada i van poder afegir aquests dos triomfs al seu palmarès. En unes setmanes tornaran a defensar aquesta samarreta a la Copa Catalunya i en l'estrena de l'equip a la Segona RFEF.

acidH TEB FederacioAcell