Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Àlex Cano: "A cinc punts del líder a mitja lliga tot depèn de nosaltres"

Cano dedica un gol aquesta temporada Cano dedica un gol aquesta temporada Àngel Garreta

Ens trobem al bell mig de la lliga regular i és sempre bon moment per aturar-se a mirar enrere i valorar i fer-ho endavant i estudiar el futur que li espera a l'equip. Amb el capità de l'Europa, Àlex Cano, repassem el camí recorregut per la primera plantilla escapulada i quin futur immediat s'espera en aquest 2015.

· Una entrevista d'Àngel Garreta

Àlex, com valores la primera volta de la lliga?
La valoració és que es podien haver millorat els números quant a punts, però hem acabat a la quarta posició tot i no haver fet una molt bona primera part de la temporada.

I com intueixes la segona?
Amb molta motivació per aconseguir assolir els objectius. Estem convençuts que podem millorar els registres de la primera volta, i si ho aconseguim, acabarem a les primeres posicions.

150115-cano-QLes lesions són la creu d'aquesta temporada?
No ens estan respectant gaire. Hem tingut diverses i importants en defensa, i ara també pel que fa a la part ofensiva. Per sort, la plantilla és àmplia i qualsevol jugador està capacitat per rendir al màxim nivell i fer que es notin el menys possible les baixes.

Un gruix important de l'europeisme considera que el partit de Copa Catalunya contra el Barcelona B és del millor i més complet que ha vist en dècades. Aquella eufòria va afectar massa durant les següents setmanes de lliga?
El partit contra el Barça B va ser espectacular, però que va afectar les següents setmanes no ho crec. Va ser un partit especial, però molt diferent als de Tercera. Tenim clar que la prioritat és la lliga. Tots els equips passen per males dinàmiques durant una temporada. Nosaltres hem passat per això i altres equips encara no.

Darrerament l'equip s'està consolidant fort a domicili...
Portem tres victòries consecutives fora. Anar sumant lluny de casa és molt important, però encara ho és més sumar de tres en tres a casa. Hem de fer inexpugnable el Nou Sardenya durant tota la segona volta. L'afició també tindrà un paper clau perquè la necessitarem.

Repetir campanada a la Copa Catalunya és possible?
Tornar a vèncer un Segona Divisió A és molt complicat, però ho intentarem. Tenim ganes de jugar una final de Copa Catalunya i estem a un partit de fer-ho. Encara que serà molt difícil, ho donarem tot per aconseguir-ho.

150115-cano-1

En aquest mateix tram de la temporada passada el Cornellà estava fora del play-off i a 7 punts del líder, que era precisament l'Europa, i va acabar campió. La lliga segueix sent un somni possible?
El primer objectiu és acabar entre els quatre primers. A partir d'aquí, quant més a dalt millor, està clar... i si és com a campió, genial! Actualment estem a 5 punts del líder i tot dependrà de nosaltres. I tant que és possible, però ara mateix pensem en sumar de tres en tres per posicionar-nos fermament a dalt. Durant les últimes deu jornades es decidirà tot.

Estem acostumats els darrers anys a grans primeres voltes, fins i tot de rècord, i segones voltes més irregulars. Girarem la truita aquesta temporada?
Certament els darrers anys els resultats eren millors a les primeres voltes que a les segones. Treballarem fort per tal que aquest any sigui a l'inrevés. L'equip està molt conscienciat i estem segurs que farem una gran segona volta. Un tercer play-off consecutiu seria molt important.

acidH TEB FederacioAcell