Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Europa B: Camí de l'objectiu

21 Gener 2015
Gran trajectòria del Filial en lliga Gran trajectòria del Filial en lliga Eva Hernández

Amb l'agònica victòria al darrer minut davant el Santa Eulàlia, el Filial de l'Europa va tancar la primera volta del grup 10 de Tercera Catalana. Després de 17 jornades el quadre escapulat es troba còmode instal·lat en la plaça que donaria dret a disputar la promoció d'ascens a Segona Catalana. Repassem a continuació la mitja lliga disputada.

L'Europa B es va posar en marxa el 18 d'agost per preparar la seva primera participació dins la penúltima categoria del futbol federat després de celebrar l'ascens l'any passat. Es va estrenar en lliga el 6 de setembre contra l'Hospitalense guanyant per 2-3. L'estrena va ser immaculada durant cinc jornades (tot victòries) fins caure la jornada 6 a casa contra el Pubilla Casas.

L'equip gracienc ha anat sempre a remolc, almenys durant la primera volta, del Fontsanta-Fatjó (amb qui va perdre 2-1 a domicili en la lluita particular), conjunt que es mostra intractable al capdavant de la taula. Malgrat tot, la plantilla dirigida per David Vilajoana ha signat un magnífic tram final de volta: 7 victòries i 1 empat en les darrers 8 jornades. Això permet estar fermament consolidat en una segona plaça que ara mateix donaria la possibilitat de jugar-se l'ascens a Segona Catalana contra un altre segon de grup.

El proper cap de setmana, contra l'Hospitalense, començarà la segona volta de la lliga amb la clara intenció de marcar distàncies amb el tercer classificat (un Santa Eulàlia que va caure al Nou Sardenya just la darrera jornada i va ser atrapat pel Can Buxeres) i esperar si el Fontsanta-Fatjó deixa marge d'error per somiar amb el campionat i el corresponent ascens directe de categoria.

acidH TEB SpecialOlympics