Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El Nou Sardenya estrenarà el seu primer videomarcador de pantalla LED

23 Març 2023 Redacció
El marcador s'instal·larà davant la torre de llum del gol nord El marcador s'instal·larà davant la torre de llum del gol nord Arxiu CE Europa (Maria Vidal)

Ja han començat els treballs per a instal·lar una pantalla LED que serveixi com a nou marcador audiovisual de l'estadi Nou Sardenya.

El problema de visibilitat del temps i marcador dels partits que es disputin al Nou Sardenya té els dies comptats. Ja s'han iniciat els treballs d'instal·lació de fibra òptica que acabin permetent la ubicació d'un marcador LED de 3 x 2 metres al córner situat entre el lateral i el gol nord (el que toca al carrer Sardenya), just per davant la torre de llum i en una inclinació diagonal que permeti ser vist per la majoria de punts de les 4 graderies de l'estadi.

Aquest marcador LED, que emetrà llum pròpia i evitarà la pèrdua de visió provocada pel sol que actualment afecta al marcador original de l'estadi del 1995, permetrà també altres avantatges gràfics com mostrar l'alineació en pantalla i altres recursos audiovisuals.

Està previst que aquesta pantalla pugui estar instal·lada definitivament al llarg de la propera setmana.

 

acidH TEB FederacioAcell