L'Europa B segueix en forma

15 Setembre 2022 Redacció
El tècnic Jonathan Ruiz El tècnic Jonathan Ruiz Arxiu CE Europa (Maria Vidal)

Segon marcador d'1-4 consecutiu pel Filial masculí del club. En el partit d'ahir, victòria clara en l'amistós a Torelló.

Pretemporada · Amistós · 14/09/22 · 20:30 h.

TORELLÓ
1 - 4 EUROPA

La primera diana del matx va ser molt matinera, al minut 2. Una pilota robada al mig del camp local i assistida en profunditat a l'esquena de la defensa va ser aprofitada per Jandro per superar el porter i marcar a plaer. El primer temps no va tenir dominador clar ni control del joc, amb anades i tornades constants. Els locals van empatar a cinc minuts del descans fruit d'un penal després de dues pèrdues consecutives de pilota dels escapulats. Fredy va transformar des dels 11 metres.

A la represa, canvi total d'escenari. L'Europa va realitzar una sensacional segona meitat amb un joc extraordinari. Els canvis també van revolucionar l'equip per a bé i van condicionar l'estat físic dels locals. Al minut 58, Buba va fer l'1-2: Salas li va filtrar una pilota i Buba, venint del darrere, va fer diana.

L'1-3 va arribar al minut 63, obra de Mazem, qui va entrar pel mig de la defensa per a fer diana. Al minut 81, Pol Aldabó va rematar a la xarxa després d'un córner servit per Víctor Vilajosana i, d'aquesta manera, va tancar el marcador de la nit. L'única nota negativa del matx va ser haver de lamentar la lesió de Mazem, a qui se li va sortir l'espatlla de lloc al tram final del duel.

TORELLÓ: Adri, Pau, Bernat, Xumet, Casals, Roura, Fredy, Michi, Rosell, Viver i Lluc... Van completar el partit i la convocatòria: Aarón, Nil Coll, Andreu, Toni Lao, Bertran i Berenguer.

EUROPA: Pol Soler, Manel, Sicu, Boriko, Kone, Gavarró, Cucurull, Reu, Jandro, Víctor i Michael... Van completar el partit i la convocatòria: Dani, Pol Cordero, Aldabó, Morlans, Kengo, Salas, Buba, Mazem i Gabi.

GOLS: 0-1 (Jandro, 2'); 1-1 (Fredy -p-, 40'); 1-2 (Buba, 58'); 1-3 (Mazem, 63'); 1-4 (Aldabó, 81').