Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Notícies

Després d'omplir l'autocar organitzat per les penyes en menys d'una setmana, el CE Europa posa a disposició de l'afició un segon autocar.
El proper 20 d'abril, de 16 a 20 hores a l'Escola Ramon Llull, el CE Europa i el grup Eskapulats organitzen un torneig popular per Festa Major.
La sala de premsa de l'Estadi Nou Sardenya, plena de gom a gom, va acollir l'acte 'En bones mans' organitzat pel Grup Europeista Pep Rovira.
El CE Europa comunicat a la seva massa social l'elecció d'una nova sòcia al capdavant del Síndic de les sòcies i socis del Club.
El duel Europa-Badalona Futur del 21 d'abril serà jornada econòmica del Club: Entrada per a socis/sòcies a 10€ i entrada general a 15€.
Els instants previs a la disputa de l'Europa-Manresa han servit per veure el servei d'honor del partit a càrrec de Ricard Valentí.
Abans de l'inici del partit Europa-Manresa d'aquest diumenge hi haurà un servei d'honor a càrrec de Ricard Valentí en commemoració del 8 d'abril.
Diverses entitats estaran presents al partit Europa-Manresa del proper diumenge 7 d'abril a les 12 del migdia a l'Estadi gracienc.
El GE Pep Rovira organitza, a la sala de premsa de l'Estadi, una xerrada amb exporters i exporteres del club el proper dimecres 10 d'abril.
L'anual partit entre socis i sòcies de l'Europa i romeus i romeves de Sant Medir s'ha viscut avui en un marc de diversió i algun toc de qualitat!

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB FederacioAcell