Imprimir aquesta pàgina

Aquest Europa guanya i agrada!

11 Desembre 2016 Àngel Garreta
Civil celebrant una diana molt important Civil celebrant una diana molt important Àngel Garreta

L'Europa allarga les bones sensacions de la setmana passada i supera el Palamós a casa (1-0) amb un nou gol triomfant de Xavi Civil.

Lliga · Jornada 18 · 11/12/16 · 12 hores · Estadi Nou Sardenya · 700 espectadors

1 - 0 PALAMÓS

Els escapulats semblen haver trobat el camí de la reacció que els ha de dur de la zona calenta a la zona mitja de la taula. Tres partits seguits amb la porteria a zero i 7 dels 9 darrers punts, amb millora no només resultadista sinó de joc, marquen la línia a seguir.

El primer xut a porta del partit ha arribat pel bàndol local. Civil, amb una rematada molt centrada, ha vist com el porter aturava sense problemes. A l'altre cantó Fer ha resultat providencial en la més clara ocasió palamosina de tot el partit: Agi ha recorregut la banda, ha fet una passada de la mort a Medina i aquest, amb tot a favor, ha vist com Fer evitava el 0-1 amb el cos.

A partir d'aquí, domini local fins arribar al descans. Ràpidament Fran Bea ha provat una rematada ajustada al pal i que ha marxat fora. Passada la mitja hora, Civil ha lluitat una pilota fins la línia de fons, el defensa ha relliscat i el xut posterior del davanter escapulat, buscant la creueta, ha trobat com a resposta un excel·lent vol del porter.

L'Europa ho ha intentat a pilota aturada amb molts serveis de cantonada seguits. La darrera clara, una pilota en profunditat de Rubi per a Civil, qui ha vist com el porter Manzano no aturava el seu xut creuat i la pilota quedava morta. Un defensa, en darrera instància, ha evitat qualsevol perill.

Al primer minut de la represa ha tingut una nova ocasió l'Europa. Gonzalo, amb un molt bon xut de rosca, ha obligat Manzano a volar per evitar el gol. L'equip escapulat semblava el mateix que fa set dies a Granollers: dominador, mereixedor del gol per ocasions però la diana vencedora que es feia esperar.

El premi ha arribat a un quart d'hora pel final del matx. Una gran contra de Gueri ha servit per obrir la pilota en profunditat per a Rubi. Aquest ha deixat fora l'àrea per a l'arribada de Joel, qui ha vist un excel·lent espai en paral·lel a la frontal. Allà ha arribat Civil, qui ha connectat de primeres la pilota un metre dins l'àrea gran. El seu sorprenen xut al primer pal ha entrat al fons de la xarxa i el porter Manzano només ha pogut mirar-s'ho.

L'Europa no ha patit en defensa el darrer quart per conservar un marcador molt important que suposa, per primera vegada en aquesta lliga, sumar dos triomfs consecutius. A més, l'equip acumula la seva millor ratxa sense encaixar d'aquesta primera volta, amb 270 minuts sense rebre gol. Els fonaments per aixecar l'edifici de la remuntada semblen ben instal·lats dins l'equip. El temps dirà on durà aquest, ara per ara, ascendent camí.

EUROPA: Fer, Joel, Cano, Uri, Rubi, Alberto, Civil, Gonzalo, Fran Bea, Joel Coch i Gueri (Rojas, 85').

PALAMÓS: Manzano, Sergio Garcia, Cano, Ayala, Guillem Cornellà (Narcís Barrera, 81'), Medina (Aleix Feixas, 59'), Serramitja, Agi, Jaume Duran, Ivan (Moha, 81') i Subi.

ÀRBITRE: Gerard Castellet Julià (Penedès-Garraf), assistit per Guillem Mensa Moncunill (Anoia) i Jaume Gibert González (Penedès-Garraf).

TARGETES: Grogues a Uri, Civil i Gonzalo (Europa) i a Ayala, Medina, Aleix Feixas i Moha (Palamós).

GOLS: 1-0 (Civil, 75').

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Campoy, Javi Iglesias, Abel Rita i Reverter (lesionats) i Navarro (sancionat).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Dani, Denis, Ferran Esteve -de l'Europa B- i el porter Moha / Pel Palamós han restat a la banqueta: Biel i el porter Marc Solé.

Partit disputat sota un intens sol més propi del final d'estiu que de mitjans de desembre. Molt bona temperatura a l'estadi.

El conjunt gracienc suma 270 minuts sense encaixar un gol i també suma dos triomfs seguits per primera vegada en aquesta lliga. Abans de l'inici del partit s'ha fet la foto amb l'onze inicial la plantilla de l'Infantil C.