Imprimir aquesta pàgina

Els tornejos Europa Base: Benitosports clouen amb les categories benjamí i aleví F7

16 Juny 2019 Redacció
El Cornellà, campió de l'edició benjamí El Cornellà, campió de l'edició benjamí Anna Batlló

El Sant Andreu va guanyar el campionat aleví Xè Memorial Xavier Vallejo i el Cornellà la IIa edició del torneig benjamí.

Quatre tornejos han ocupat el Nou Sardenya els dies 2, 8, 15 i 16 de juny per celebrar una nova edició dels campionats que organitza l'Europa, enguany patrocinats per Base: Benitosports amb la col·laboració del Mercat de l'Estrella i Trofeus Campió. Aquest cap de setmana s'han disputat els dos darrers, donant per tancada l'activitat de base competitiva de la temporada 2018/2019 a Gràcia.

Dissabte es va disputar la desena edició del Memorial Xavi Vallejo en modalitat aleví de futbol 7. Els classificats en la fase de grups per a les rondes finals van ser: Sant Cugat, Castelldefels, L'Hospitalet, Mollet, Sant Andreu, Sabadell, Europa (equip blau) i Mercantil. Dels quarts de final de la competició van passar a semifinals Sant Cugat, L'Hospitalet, Sant Andreu i l'equip europeista. De forma clara, riberencs i quadribarrats van passar a la final, mentre que l'Europa va conformar-se amb guanyar el tercer i quart lloc davant el Sant Cugat. A la final el Sant Andreu es va imposar 1-2.

190616 base Vallejo1

190616 base Vallejo2

190616 base Vallejo3

Pel que fa al campionat benjamí, disputat avui diumenge, han superat la fase de grups: Europa (equip blanc), Europa (equip groc), Sant Andreu, Atlètic Sant Just, Vilassar de Dalt, Castelldefels, Cornellà i Júpiter. Les semifinals resultants han estat Europa (equip groc)-Sant Andreu i Vilassar de Dalt-Cornellà. Europa (groc) i Vilassar de Dalt han jugat la consolació pel tercer i quart lloc, anant a parar la tercera posició del campionat a Vilassar de Dalt.

La final, entre Sant Andreu i Cornellà, ha acabat 0-0 i, per tant, s'ha disputat una tanda de penals al primer error. Aquesta ha acabat 3-4 favorable al Cornellà, equip que ha alçat el titol en aquesta categoria del Torneig Europa Base: Benitosports.