Imprimir aquesta pàgina

Tres gols i tres punts per estrenar-se a Tercera Catalana

07 Setembre 2014
Tres gols i tres punts per estrenar-se a Tercera Catalana Estrena victoriosa en terreny de joc estret i complicat

Debutava el filial en un camp de dimensions molt estretes davant d’un rival força rocós. La primera part va ser totalment dominada pels escapulats, mentre que a la segona l’equip es va relaxar i va acabar patint més del compte amb un munt d’ocasions franques fallades.

Lliga · Jornada 1 · 06/09/14 (16 H) · Una crònica de Martí Puig

HOSPITALENSE 2 - EUROPA 3

L'equip va patir dos penals clars no assenyalats i dos gols pràcticament regalats van complicar les coses més del necessari. El primer partit de lliga sempre és complicat i més si es disputa fora de casa. El rival, l’Hospitalense, havia eliminat el filial escapulat la temporada passada de la Copa Catalunya Amateur. L’Europa sabia doncs a qui s’enfrontava i des de l’inici es va mostrar combatiu. Era Ferran qui creava més perill. L’extrem, un autèntic malson per al lateral local, va gaudir de fins a tres ocasions clares a la primera meitat. Kevin també ho intentava, perillós com sempre a pilota aturada.

Però les precises centrades de Víctor no acabaven mai en gol. Carlos, des de banda dreta, també inquietava la defensa local i en una de les seves incursions a l’àrea va provocar un clar penal. Chipantasi, segur, no va fallar des dels onze metres. Minut 31, zero a un. Borrull, imprecís fins al moment, va fabricar tot solet el segon de la tarda. El nou va lluitar amb dos defenses rivals i va acabar definint ras un cop es va quedar sol davant del porter. Minut 34, zero a dos. El filial acabava de firmar una gran primera part, però a la segona les coses no serien iguals.

Els visitants es van relaxar en excés i van permetre als rivals entrar al partit. El domini era ara de l’Hospitalense, però tot i així l’Europa va gaudir d’importants ocasions per marcar en jugades de contraatac. Carlos, Ferran, Jona, Eric i Cuadri van apropar-se al gol, però no el van aconseguir. Fins i tot Alberto, de cap, estavellava la pilota al travesser. Però la pilota no va voler entrar fins a les acaballes del partit. Juan, a la sortida d’un córner mal defensat, escorçava distàncies. Chipantasi, anotant de nou des dels onze metres, feia pujar el tercer al marcador visitant després d’un penal provocat per Jona.

Ja al temps afegit, una badada defensiva permetia a Alejandro servir ràpid tot deixant sol Sufi davant el porter Payton. S’acostava el final i el marcador era ajustat. L’Hospitalense reclamaria encara a l’últim minut un penal d’Alberto que no va existir, però el partit va finalitzar amb el 2 a 3 final.

HOSPITALENSE: Ivan, Sergio, Jordi, Sergi, Javi (Antonio, 46’), Juan, Francisco (Alejandro, 46’), David, Yeray (Juan Carlos, 68’), Ale (Manuel, 46’), Raul (Sufi, 46’).

EUROPA: Payton, Roger, Kevin, Alberto, Cuadri, Carlos Chipantasi, Josa (Antonio, 54’), Victor, Carlos, Borrull (Jona, 67’), Ferran (Eric, 78’).

ÀRBITRE: Jaume Tutusaus Carvajal.

TARGETES: Sergi, Jordi i Ivan (Hospitalense) i Alberto (Europa).

GOLS: 0-1 (Carlos Chipantasi -p-, 31’); 0-2 (Borrull, 34’); 1-2 (Juan, 81’); 1-3 (Carlos Chipantasi -p-, 83’); 2-3 (Sufi, 89’).