Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Oriol González i Javi Prats, reconeguts per les penyes Caliu i Torcida

13 Maig 2019 Àngel Garreta
Els dos jugadors amb els seus trofeus Els dos jugadors amb els seus trofeus Àngel Garreta

Com és tradició cada darrer partit a casa de la temporada regular, dues de les penyes del club entreguen els seus trofeus.

El Caliu Gracienc entrega anualment el trofeu al 'Jugador amb més Caliu', que respon no només a rendiment esportiu sinó també amb la connexió amb la grada i altres elements passionals i de relació amb l'entorn. Per la seva banda, la Torcida Escapulada entrega el 'trofeu Àlex Delmàs' al que consideren millor jugador de la temporada com a rendiment esportiu.

Enguany el Caliu ha reconegut Oriol González i la Torcida Escapulada ha reconegut Javi Prats. Tots dos jugadors van rebre els respectius trofeus de mans dels responsables de les penyes instants abans de donar inici el partit de Tercera Divisió entre l'Europa i l'Horta.

Guardonats per primera vegada

En el cas dels dos jugadors és la primera vegada que reben trofeu per part d'alguna d'aquestes dues penyes, estrenant així el seu palmarès particular amb l'afició. A continuació oferim el llistat de premis entregats per Caliu i Torcida des que el Caliu va començar a donar els seus premis als anys 90.


190513 penyes 1