Notícies

La primera plantilla de l'Europa segueix concretant renovacions de cara a la temporada 2023/2024, en aquest cas en la parcel·la ofensiva.
La primera plantilla masculina de l'Europa seguirà tenint una assegurança de vida sota pals amb la renovació un any més de Marc Vito.

Etern Alberto!

08 Juny 2023
Alberto González penja les botes com a futbolista després de 13 temporades defensant l'escapulada i esdevenir el quart jugador històric.
Acabada la lliga regular 2022/2023 pels dos primers equips, ja es troba en marxa la planificació i moviments de cara a la 2023/2024.
El programa 'Marcador Catalunya' de Ràdio Marca Barcelona ha anunciat els jugadors premiats en la XXXa edició del trofeus 'Campió'.
L'Europa i Fernando Galeano separen els seus camins en el nou projecte de l'entitat escapulada de cara al retorn a la Segona RFEF.
El CE Europa i Javi Prats separen els seus camins. El futbolista, que va entrar al club mitjançant l'Escola el 2003, no seguirà al Primer Equip.
Àlex Cano sumarà la seva 15a temporada al club i podrà seguir augmentant les xifres com jugador amb més partits de la història.
El futbolista, que va retornar a Gràcia aquest passat estiu, no seguirà sota les ordres d'Ignasi Senabre el proper curs 2023/2024 a Segona RFEF.
El disseny de la plantilla 23/24 del Primer Equip masculí no comptarà la temporada vinent amb la presència del migcampista Carlos Portero.