Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El Club Esportiu Europa signa un conveni de patrocini amb Casa Vicens Gaudí

Emili Masferrer, Àlex Cano i Víctor Martínez a la Casa Vicens Emili Masferrer, Àlex Cano i Víctor Martínez a la Casa Vicens Àngel Garreta

La de Casa Vicens Gaudi es tracta d'una col·laboració inèdita per part d'una entitat cultural cap a un club esportiu.

La primera casa de Gaudí continua amb el seu suport a l'entorn més proper de la Vila de Gràcia, en aquest cas com Patrocinador Principal de l'equip gracienc. El suport de la cultura al sector esportiu és una cosa poc comuna, podríem dir fins i tot que seria una cosa molt audaç, però des de Casa Vicens Gaudí han començat la temporada apostant, un cop més, pel barri de Gràcia, en aquest cas a través de l'esport per potenciar la seva responsabilitat social corporativa signant un conveni de patrocini amb el Club Esportiu Europa.

En paraules del director de Casa Vicens Gaudí, Emili Masferrer "El Club Esportiu Europa i Casa Vicens Gaudí són dues institucions amb trajectòries centenàries i sempre presents per als graciencs. Amb aquest acord, Casa Vicens Gaudí vol ser un aficionat més que ajudi a l'equip en l'apassionant repte esportiu d'aquest any ". Per part del Club Esportiu Europa, el seu president, Víctor Martínez, afirma que "per a nosaltres, que som un club que mira més enllà de l'esport i ens agrada relacionar-nos amb la vida dels barris que ens envolten a nivell social i cultural, suposa un gran orgull que Casa Vicens Gaudí, referent arquitectònic de Gràcia, vulgui acompanyar-nos en el nostre viatge de creixement institucional i que estem experimentant a nivell esportiu i social".

La història de les dues institucions està lligada intrínsecament a Gaudí i a Gràcia. En el cas de Casa Vicens Gaudí pel seu artífex i per la seva ubicació a Gràcia, abans de convertir-se en barri de la ciutat de Barcelona. En el cas del Club Esportiu Europa, el seu segon terreny de joc se situava davant de la Sagrada Família, a l'actual plaça del mateix nom. Es diu fins i tot que Gaudí va ser el primer gran aficionat veient els entrenaments i alguns partits mentre treballava en la seva gran obra. Després de diversos canvis d'ubicació, el 1940 es va instal·lar definitivament al carrer Sardenya, i el 1995 es va aixecar l'actual estadi, el Nou Sardenya, el desè camp en la història d'aquest club gracienc.

Amb aquest conveni la primera casa de Gaudí i el Club Esportiu Europa s'entrellacen durant la temporada 2021-2022 per reforçar els valors de les dues institucions a través d'accions de proximitat i de caràcter creatiu. Entre elles destaca la selecció de les jugades més creatives en cada partit i que es podran veure en xarxes socials sota el hashtag #JugadaCasaVicens des d'aquest mateix cap de setmana.

Col·laboració també en els eSports

A més del patrocini amb el Primer Equip, Casa Vicens Gaudí aposta també per la innovació i pel talent més jove, estant present en algun dels partits de la lliga VFO on juga l'equip Europa eSports cada setmana.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics