Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

L'Europa-Jerez també serà solidari

Entrega de menjar al Banc d'Aliments Entrega de menjar al Banc d'Aliments Arxiu CE Europa (David Bley)

Davant la transcendental cita esportiva que l'Europa viurà en l'inici del seu play-off d'ascens, aquest diumenge a les 18 hores contra el Jerez extremeny, el club demana l'assistència de jugadors, entrenadors i familiars de base, però també torna a engegar una solidària recollida d'aliments.

El club vol demanar a totes les parts que formen l'entitat (futbolistes, monitors, entrenadors, coordinadors, familiars...) que facin acte de presència al partit per animar al Primer Equip -amb el carnet de jugador l'entrada és de franc!-. L'acte s'aprofitarà per fer una crida paral·lela a la solidaritat amb un nou recapte d'aliments no perible (pasta, arròs, sucre, llegums, llet, llaunes de conserva...) que posteriorment seran lliurats a entitats socials del nostre entorn més proper.

Hi haurà caixes de recollides d'aliments no peribles al Nou Sardenya des de dissabte a dos quarts de nou del matí fins al diumenge a les 20 hores. Teniu tota la informació del play-off, el rival i la importància d'aquest matx en aquest apartat especial del lloc web oficial del club. Es recomana, per donar color a la graderia, venir amb la samarreta de joc de l'Europa i/o amb una peça blanca o blava en el seu defecte.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell