Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Notícies

El Club Esportiu Europa és equip de Primera RFEF després de guanyar el play-off davant el Levante B en una emocionant tornada.
Jornada pel record per l'europeisme després de l'ascens del Primer Equip femení a Primera RFEF a Bunyol. Us deixem les imatges de la celebració.
El Primer Equip femení es juga l'ascens a la Primera RFEF davant el Levante B. No pots anar a Bunyol? Aquí tens totes les alternatives.
La capitana del Primer Equip, Andrea Porta, repassa el partit més important de l'equip aquesta temporada, la tornada del play-off d'ascens davant el Levante B.
Aquest dissabte a les 18 hores l'Europa disputa la tornada del play-off d'ascens a Segona RFEF davant el Levante B a Bunyol.
El Club Esportiu Europa organitza un autocar per a socis i aficionats per anar a Bunyol el 3 de juny al Levante B-Europa.
La segona capitana del Primer Equip, la migcampista Pili Porta, repassa l'anada del play-off d'ascens davant el Levante B.
Aquest dissabte a les 19:30 hores l'Europa disputa l'anada del play-off d'ascens a Segona RFEF davant el Levante B a casa.
La tornada del play-off d'ascens a Primera Federació es disputarà el 3 de juny a les 18 hores a la Ciutat Esportiva de Bunyol.
La capitana del Primer Equip femení rebrà un petit homenatge en el seu últim partit al Nou Sardenya.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell