Abonats al zero a zero

25 Agost 2018 Redacció
El gol no apareix encara en els darrers partits del Juvenil A El gol no apareix encara en els darrers partits del Juvenil A Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Quart partit seguit sense marcar ni rebre gols pel Juvenil A de l'Europa, que va deixar l'electrònic com estava (0-0) al camp del Vilassar de Mar.

Amistós · 20 hores

VILASSAR MAR
0 - 0 EUROPA

Segona vegada a la pretemporada que a Vilassar reben l'Europa, en primera ocasió l'equip de Tercera i ahir el Juvenil A gracienc. En un nou encontre sense gols, la primera ocasió clara va arribar al minut 25 quan el local Bargalló va xutar a porta i el porter europeista Nadal va treure una bona mà per desviar el xut. Passada la mitja hora, l'escapulat Jordi va rematar, a la sortida d'un córner, per sobre el travesser.

El partit va estar marcat pel bon ritme de joc, intensitat i esportivitat. A la represa, Kuele va guanyar l'esquena de la defensa i, davant el porter, va rematar fora, volent ajustar al pal dret, en una claríssima ocasió europeista. Al minut 68, Riki va arribar a la línia de fons però la seva passada de la mort la va desviar en darrera instància el porter.

Tot i no marcar gols, el Juvenil A va competir a bon nivell, generant més arribades que en anteriors partits i amb moments de domini. El darrer test abans de la lliga, aquest mateix diumenge (16:45 hores) a casa contra el Júpiter de Primera Catalana.

VILASSAR MAR: Imanol, Mamadou, Molina, Lobo, Barry, Granero, Seko, Ali, Bargalló, Matamala i Ricky... Van completar la convocatòria: Corominas, Pacheco, Peña, Àlex, Marcos, Ferran, Gamiz i Javi.

EUROPA: Nadal, Adra, Juncà, Jordi, Llava, Galan, Osorio, Gonzo, Pruden, Kuele i Ariel... Van completar la convocatòria: Torre, Pau, Sori, Bruno, Masip, Riki, Joel, Gabri, Iñaki i Óscar.

ÀRBITRE: David Caro Gallardo (Maresme), assistit per Eduardo Hernández Cacho i Meritxell Guàrdia Ferrer (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Riki (Europa).