agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Presentació de la base federada i escolar el diumenge 21 de desembre

Una imatge de la presentació de la base de la temporada passada Una imatge de la presentació de la base de la temporada passada Àngel Garreta

El proper diumenge 21 de desembre tindrà lloc al Nou Sardenya la presentació de l'Escola de Futbol i el Futbol Base Masculí i Femení del CE Europa en un acte que començarà a les 10:30 i que tindrà com a moment culminant el derbi de Tercera Divisió entre el CE Europa i el FC Martinenc.

Un any més, el club vol que l'acte tingui un component solidari amb les persones necessitades. És per això que durant aquell cap de setmana es farà una recollida d'aliments no peribles (macarrons, espaguetis, arròs, sucre, llenties, cigrons...) que posteriorment seran lliurats a entitats socials del nostre entorn. Cal que els jugadors/es, entrenadors/es, delegats, etc. portin aliments per deixar a les caixes de recollida que hi haurà al Nou Sardenya.

Els jugadors/es estan convocats a les 10 del matí de la següent manera:

- Equips Alevins, Infantils i Femenins, a la cantonada de les Oficines (Secretari Coloma-Camèlies)
- Equips Cadets, Juvenils i Europa B: cantonada Sardenya/Camèlies, davant de l'Europolis

Els jugadors/es i els entrenadors/es, hauran de venir uniformats amb xandall de passeig.

L'Europa vol donar les gràcies per avançat als jugadors/es, famílies, entrenadors i delegats perquè, de ben segur, faran un any més una gran Presentació, al mateix temps que els hi demana que restin a l'estadi en finalitzar l'acte per tal d'animar el Primer Equip en el partit enfront el Martinenc. L'entrada per aquest partit serà gratuïta per aquells acompanyants dels jugadors/es del Futbol Base i Escola de Futbol abans de les 10:30. A partir d'aquesta hora, per accedir al camp serà obligatori presentar el carnet d'aquesta temporada. En els propers dies comunicarem el minutatge de l'acte en detall.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics Footters