agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Formalitzats els capitans de tots els equips

Per primera vegada a la seva història, el CE Europa ha organitzat un acte de formalització del rol de capità pels diferents jugadors i jugadores representants dels equips de base de l'entitat. Més d'un centenar de persones s'han reunit aquest vespre a la sala d'actes del Club Tennis La Salut.

A dos quarts de vuit del vespre ha donat inici l'esdeveniment del qual han participat els capitans de cada equip, des de Prebenjamins fins al Filial. A la taula presidencial, el màxim dirigent del club, Guillaume de Bode, el vicepresident i responsable esportiu, Arturo Ramírez, el delegat del Primer Equip, Albert Benet, els coordinadors de les diferents àrees formatives i escolars, Jordi Vela, Xavier Lucas i Dani Contreras, així com una representació de quatre dels darrers capitans del Primer Equip, els actuals Àlex Cano i Alberto González i els excapitans Àlex Delmàs i el propi Xavier Lucas.

Després d'unes primeres paraules de benvinguda per part del vicepresident Arturo Ramírez, que ha destacat els valors que representa ser capità, Albert Benet ha estat l'encarregat d'explicar breument els trets més característics de la història de l'Europa des de la seva fundació i fins avui. El president ha destacat la importància del capità més enllà del resultat, especialment en aixecar l'equip en les derrotes i en fer pinya, mentre que Xavier Lucas i Àlex Delmàs han recordat el lideratge, l'esforç, la humilitat i la representació que un capità simbolitza.

A continuació, els capitans dels principals equips de cada categoria han llegit un manifest de valors. Han representat tots els seus companys Alberto Martín (Filial), David Sasson (Juvenil A), Lluís Perelló (Cadet A), Jan Vergés (Infantil A), Pol Méndez (Aleví A) i Sandra Teixidó (Femení A). Posteriorment, per categories, els capitans de cada equip han recollit simbòlicament el braçal de capità de mans dels dos capitans de la primera plantilla, Àlex Cano i Alberto González. Podeu veure la galeria d'imatges, entrega per entrega, equip per equip, en aquest enllaç, on també trobareu la manera de fer una petició de les imatges a alta resolució.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics Footters