Empat just

12 Setembre 2021 Redacció
Victor, del Juvenil A masculí, disputa minuts amb el filial Victor, del Juvenil A masculí, disputa minuts amb el filial Xavi de la Ossa

El filial de l'Europa s'estrena en pretemporada al Nou Sardenya amb empat davant el Sabadell B (1-1).

Pretemporada · 12/09/21 · Estadi Nou Sardenya · 16:30 h.

EUROPA 1 - 1 SABADELL B

Tercer empat seguit a la pretemporada pel filial de l'Europa. Els graciencs han entrat millor al partit i encertats en sortida de pilota, generant al mig del camp i progressant en atac. No obstant això, amb la pilota en atac, els de Josep Maria Gené no han progressat en el seu intent de marcar i s'han generat pèrdues amb perill de contraatac rival.

No obstant això, Gabriel ha avançat els europeistes en una acció individual on ha regatejat i disparat al travesser, la pilota ha rebotat en l'esquena del porter sabadellenc i ha acabat entrant. El gol ha fet mal un Sabadell B que no ha pogut desplegar el seu joc i ha generat molt poques ocasions.

Els primers minuts de la segona meitat han estat una rèplica del que s'ha vist a la primera meitat de l'encontre, però a partir de l'hora de partit els papers han canviat i els arlequinats han fet seu el control del cuir i han obligat l'Europa a jugar a camp propi esperant recuperar per sortir al contraatac.

La cosa no ha quedat aquí, ja que el Sabadell ha estat capaç de materialitzar el domini en gol amb un centre directe al cap d'Arnau, qui ha posat la igualada i resultat final al marcador en un empat just per dos equips que han sabut dominar l'altre en diferents fases del matx.

EUROPA: Leon, Manel, Morlans, Aldabó, Daniel, Kengo, Gerardo Gabriel, Sergi, Arnau, Vilajosana i Lao... Han completat el partit i la convocatòria: Escobar, Pau, Ibar, Guillem, Marcel, Angel, Victor Jiménez, Ebrima, Tanaka i Rey.

SABADELL B: Caleb, Nacho, Raul, Arnau, Joan Antoni, Alejandro, Sebastià, Vladyslav, Marc, Jose Juan i Jordi... Han completat el partit i la convocatòria: Luka, Iker, Oriol, Jaume, Jonathan, Master Omar, Piñol, Ivan i Carles.

ÀRBITRE: Álvaro Sánchez Egea (Barcelona), assistit per Ivan Emelianov Cubides i Guillem Gomez Meneses (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Vilajosana, Marcel, Aldabó i Rey (Europa) i Iker, Nacho, Vladyslav, Ivan i Master Omar (Sabadell B).

GOLS: 1-0 (Gabriel, 11'); 1-1 (Arnau, 59').

Quart partit de la pretemporada, primer al Nou Sardenya.

Tercer empat consecutiu, el primer com a local. Rey i Victor, futbolistes del Juvenil A masculí, han tingut minuts amb el filial escapulat.