Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Confirmat el calendari del Filial femení per a l'estrena a la temporada 2022/2023

30 Setembre 2022 Redacció
Laia en disputa de pilota davant d'Elles en amistós al Nou Sardenya Laia en disputa de pilota davant d'Elles en amistós al Nou Sardenya Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

El Filial femení escapulat ja coneix el calendari de competició de la Segona Divisió i els rivals pel curs esportiu 2022/2023.

Després d'una pretemporada amb grans resultats, el primer Europa B de la història ja té rivals i calendari de competició per a la seva primera temporada històrica. La Federació Catalana de Futbol ha enquadrat l'equip escapulat al Grup 4 de la Segona Divisió Catalana, que arrencarà el pròxim 9 d'octubre davant la Fundació Esportiva Hospitalet al Nou Sardenya i finalitzarà el 07/05, també a casa, davant l'Albirrojita de Catalunya.

La jornada 4, prevista pel 31/10, portarà el primer dels enfrontaments destacats de la temporada davant el primer equip del Sant Andreu al Narcís Sala, amb tornada el 26/02 a la Vila. A la següent jornada (06/11), les de Sara Mérida rebran el Martinenc B a casa, disputant-se la tornada al Guinardó el 05/03. El 18/12 serà el torn per l'Europa B-Montañesa al Nou Sardenya amb tornada el dia 16/04 a Nou Barris.

Els rivals i el calendari del primer Filial femení de la història

Aquest serà el llistat complet d'equips contra qui l'Europa s'enfrontarà en la seva primera temporada de vida a la Segona Divisió Catalana:

Albirrojita de Catalunya
Barceloneta
Guineueta B
EUROPA B
Fundació Acadèmia Hospitalet
Fundació Esportiva Hospitalet
La Florida
Martinenc B
Montañesa
Poble Nou
Pujadas
Penya Barcelonista Barcino
Sant Andreu
Singuerlín

Podeu consultar també el calendari del Filial per a la temporada 2022/2023  en el següent enllaç.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics