agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Un vot de confiança

22 Maig 2015 Àngel Garreta
Club, cos tècnic i plantilla voten passar ronda Club, cos tècnic i plantilla voten passar ronda Àngel Garreta

La sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya ha acollit aquesta tarda una simbòlica votació electoral, la que diposita la confiança en una bona campanya al play-off d'ascens 2015. BTV ha cobert l'acte en directe pel seu programa magazine de tarda 'Connexió Barcelona'.

En el darrer dia de campanya electoral, l'Europa també ha volgut fer el seu 'míting', reconvertit en una crida a socis i aficionats per donar el màxim suport a l'Europa aquest diumenge (18 hores) contra el Jerez en el partit d'anada dels quarts de final del play-off d'ascens a Segona B.

Albert Benet, delegat de l'equip i ideòleg de la paròdia electoral, ha obert l'acte presentant aquesta singular campanya desenvolupada pel departament de premsa del club. L'han acompanyat el president de l'entitat, Guillaume de Bode, el tècnic de la primera plantilla, Pedro Dólera, i representant a tots els jugadors del Primer Equip el capità Àlex Cano i els jugadors Rafa Leva i Javi Sánchez. Tots ells han volgut destacar el simbolisme del concepte d'eleccions reconvertit a confiança i suport per un grup que, enguany, ja ha donat l'alegria de la Copa Catalunya i ha demostrat saber competir contra grans entitats.

L'acte ha servit per fer una crida al propi soci i aficionat però també per a que aquest vingui acompanyat de quants més amics, familiars i coneguts millor. Com ha recordat el capità Àlex Cano "l'Europa és l'unic equip de tot Barcelona, a Segona B i Tercera, que seguirà disputant partits oficials ara que s'acaba la temporada i és la millor oferta futbolística possible a la ciutat durant tres rondes". Podeu consultar els preus, categories i condicions del partit de diumenge en aquest article especial.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics Footters