Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Reunió amb les famílies de l'Escola

09 Setembre 2014
Reunió amb les famílies de l'Escola Xavier Lucas -en primer terme- i Arturo Ramírez, màxims responsables de l'Escola

L'Escola de Futbol del CE Europa prepara ja un nou curs esportiu pels més menuts de la casa. Com és tradicional cada any, abans de l'inici dels entrenaments i dels partits, els responsables directius i esportius mantindran una reunió informativa amb els familiars dels nens matriculats.

Aquesta reunió tindrà lloc el proper dimecres 17 de setembre a les 18 hores al Centre Cívic La Sedeta (c/ Sicília, 231, entre els carrers Indústria i Sant Antoni Maria Claret).

En aquesta reunió anual, de recomenable assistència, es detalla el funcionament intern escolar i es resolen la majoria de dubtes que les famílies puguin tenir al llarg de l'any. També es posa en coneixement dels familiars el funcionament comunicatiu i directiu escolar de cara a circulars i notificacions durant el curs. Un curs que començarà a realitzar els primers entrenaments el dilluns 29 de setembre (pels torns de dilluns i dimecres) i el dimarts 30 (pels torns de dimarts i dijous) al Nou Sardenya, recinte que en principi hauria de tenir enllestides al cent per cent les seves obres de reparació i que l'han deixat fora de servei el darrer mes i mig.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell