Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Renovació de places de l'Escola 2022/2023

18 Maig 2022 Redacció
Imatge d'arxiu d'un partit de promeses entre Escorial i Verdi Imatge d'arxiu d'un partit de promeses entre Escorial i Verdi Arxiu CE Europa (REM Images)

El CE Europa obre la renovació de places de la seva Escola de Futbol de cara a la temporada 2022/2023.

Des del proper dilluns 23 de maig i fins al divendres 3 de juny està obert el termini de renovació de places d'Escola per jugadors i jugadores que aquesta temporada ja formen part de l'Escola de Futbol del CE Europa. E

La renovació de plaça s'ha de fer presencialment a les oficines del club, al carrer Pau Alsina 140 (al Nou Sardenya) i en horari de tarda (de dilluns a dijous de 16 a 20 hores i els divendres de 16 a 19 hores). La renovació de places s'ha de fer seguint aquest calendari en funció de l'any de naixement del jugador o jugadora...

Calendari de renovacions

Nascuts els anys 2017, 2016 i 2015: Dilluns 23/05 i Dimarts 24/05 

Nascuts els anys 2014 i 2013: Dimecres 25/05, Dijous, 26/05 i Divendres 27/05

Nascuts els anys 2012 i 2011: Dilluns 30/05, Dimarts 31/05 i Dimecres 01/06

Nascuts els anys 2010, 2009 i 2008: Dijous 02/06 i Divendres 03/06

IMPORTANT: Recordeu que els torns tenen places limitades segons l'any de naixement i es farà la renovació per rigorós ordre d'inscripció. Els jugadors i jugadores actuals de l'Escola tenen plaça assegurada per l'any vinent si renoven abans del 3 de juny, però no el torn. En el moment d'efectuar la renovació s'haurà d'abonar, en efectiu o amb targeta bancària, l'import de la matrícula (160 euros). En cap cas hi haurà dret a devolució d'aquest import de la matrícula. Per poder tramitar la renovació, serà imprescindible estar al corrent de pagament de totes les quotes mensuals.

A partir del dimarts 7 de juny s'obrirà la inscripció externa per aquells jugadors i jugadores que volen entrar a formar part de l'Escola de Futbol del Club Esportiu Europa. Les famílies interessades en rebre informació sobre la inscripció poden enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i se'ls enviarà informació detallada de com fer les inscripcions a partir del 7 de juny. En aquest segon termini no hi haurà preferència en l'assignació de les places que l'Escola ofereix pels qui volen renovar. L'import de la matrícula per inscripcions externes serà de 175 euros.

La renovació val tant si el nen/a continua a l'Escola com si passa als equips federats del Club Esportiu Europa. En aquest segon supòsit, properament, es facilitarà tota la informació sobre el funcionament del futbol federat.

A TENIR EN COMPTE: Les quotes mensuals de la temporada que ve seran de 60 euros i el 'pack' de roba serà nou, no sent vàlides les peces de roba actuals. La compra del nou 'pack' de roba serà obligatòria i el preu és de 120 euros, que es podran finançar en tres pagaments. La temporada que ve el club no lliurarà talonaris de loteria als nens i nenes. Les famílies que vulguin col·laborar en la venda de loteria, podran anar voluntàriament a l'oficina del club a demanar un talonari per vendre.

NOTA: En el procés de renovació o inscripció a l'Escola de Futbol no s'ha de fer referència a amb quins altres nens o nenes es demana que vagi el nen/a inscrit. La Direcció de l'Escola de Futbol, al setembre, enviarà informació sobre l'inici de l'Escola i en aquell moment, no abans, es podran fer les peticions corresponents.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics