Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La Xarxa emetrà en directe partits de Tercera

02 Setembre 2015 Redacció
Els clubs de Tercera reunits a la seu de la FCF Els clubs de Tercera reunits a la seu de la FCF FCF

El futbol del grup V de Tercera Divisió es podrà veure dues vegades al mes per qualsevol de les television locals que emeten els continguts informatius i esportius de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i en acord amb la Federació.

El conveni entre la FCF i la XTVL inclou un partit per setmana (4 partits al mes) entre Tercera Divisió i els grups 1 i 2 de Primera Catalana. En principi, la idea és fer alternativament un partit de Tercera, d'un grup de Primera Catalana, novament de Tercera i del grup restant de Catalana, així en blocs de 4 les 4 setmanes de cada mes. És a dir, pel que afecta al grup V de Tercera Divisió hi haurà 2 partits de futbol al mes (una setmana sí, una setmana no), tots ells en horari de les 12:30 hores (alguns encontre matinals començaran, doncs, mitja hora més tard per horari televisiu).

El president de la FCF, Andreu Subies, va sotmetre a consideració aquest tema en la reunió anual de clubs de Tercera celebrada a la seu federativa del carrer Sicília i on hi va assistir el vicepresident esportiu del club, Arturo Ramírez. El conveni se signa per a tota aquesta temporada amb opció d'ampliació a estudiar el proper estiu.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics