Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La intrahistòria d'una imatge molt especial

06 Febrer 2023 Redacció
La Júlia es va fotografiar amb l'onze titular davant el Real Madrid B La Júlia es va fotografiar amb l'onze titular davant el Real Madrid B Xavi de la Ossa

Abans de la disputa del partit davant el Real Madrid B, la Júlia (jugadora de l'Escola) va fer-se la foto amb l'onze titular escapulat.

Hi ha històries formades de petits detalls i aquesta és una d'elles. Un relat que acaba sobre la gespa del Nou Sardenya amb la foto de l'onze que minuts després es va enfrontar a les merengues, però que va començar mesos enrere, quan l'aleshores equip de Primera Nacional va dur a terme una sessió d'entrenament amb els Castellers de la Vila de Gràcia. Aquella tarda, les jugadores de l'Europa, entre aplaudiments i felicitacions per la temporada que van completar, van trobar-se amb la Júlia, jugadora de l'Escola, que amb llibreta i bolígraf en mà anava futbolista per futbolista demanant una signatura pel record.

Una tarda que va quedar gravada en la memòria de la Júlia i que no acaba aquí. Amb motiu de l'aniversari de la jugadora de l'Escola, les capitanes de l'Europa, recordant-la de la jornada amb els Castellers, van decidir sorprendre-la; Andrea Porta, Pili Porta, Clara i Farreras es van presentar dijous a la tarda a l'entrenament de l'Escola de la Júlia per regalar-li una samarreta del club i fer-se una foto amb ella abans de convidar-la a sortir amb l'onze titular dissabte davant el Real Madrid B.

Dit i fet, la Júlia va fotografiar-se amb les onze que van arrencar en el partit de la jornada 17 de la Segona Federació. El resultat no va acompanyar, però de vegades això és secundari quan vius una setmana que difícilment oblidaràs.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell