Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

L'Europa impulsa un concurs de dibuix per a esportistes de base

Inspira't i dibuixa! Inspira't i dibuixa!

Podran participar-hi jugadors i jugadores nascuts a partir del 2006 i en diferents categories d'edat i format gràfic.

Qui desitgi participar del concurs tindrà fins el 8 d'abril per presentar els seus treballs en els suports que defineixen les bases del concurs i que mostrem a continuació. Els treballs en la categoria de presentació digital cal fer-los arribar al compte Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  .


BASES DEL CONCURS DE DIBUIX I DISSENY PRIMAVERA 2022

1.- Poden presentar treballs tots els infants i joves del futbol base, futbol sala base i escola del futbol del Club Esportiu Europa (en endavant, el Club), nascuts/des a partir de 2006 en diverses categories:

a) Nascuts/des a partir de l’1 de gener de 2014.

b) Nascuts/des entre l’1 de gener de 2010 i el 31 de desembre de 2013.

c) Nascuts/des entre l’1 de gener de 2006 i el 31 de desembre de 2009.

2.- El treball per a les categories a) i b) consistirà en un dibuix en full o cartolina blanca mida din-A4 en orientació vertical. El treball per a la categoria c) serà un disseny gràfic en format PDF presentat en orientació vertical.

3.- La temàtica és el futbol o futbol sala amb motius i colors del Club.

4.- En els treballs de les categories a) i b) no es pot incloure cap mena de lletra o text. En categoria c) serà un disseny gràfic de cartell amb motius i colors del Club.

5.- Cada dibuix (en el revers) o disseny gràfic (com a segon full) ha de dur el nom i cognom/s, any de naixement i nom de l’equip del que forma part el seu autor/a. Les dades que es facilitin es tractaran d’acord amb la política de privacitat i protecció de dades del Club.

6.- Els dibuixos, originals, de les categories a) i b) s’han de presentar a les oficines del club fins al 8 d’abril en l’horari d’oficina del Club. Els dissenys gràfics en PDF s’han d’enviar a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins a les 23:59 hores del 8 d’abril.

7.- Els treballs que no respectin la totalitat dels requisits descrits a les bases 2 a 6, ambdues incloses, no podran participar en el concurs i no podran optar als premis.

8.- El jurat estarà integrat per nou persones: dues (2) persones de la directiva del Club, una de les quals actuarà com a secretaria/ària; la consellera d’esport del districte de Gràcia; la consellera de cultura del districte de Gràcia; tres (3) futbolistes dels primers equips (un del masculí i una del femení de futbol i un del masculí de futbol sala); i dues (2) persones del departament de comunicació del Club.

9.- S’atorgaran tres premis per categoria: un primer, un segon i un tercer. Tots els premiats rebran invitacions per veure el partit que desitgin dels primers equips de futbol des de la llotja de l’estadi Nou Sardenya i es fotografiaran amb l’equip. A més a més, els seran lliurats diferents obsequis.

10.- El veredicte es farà públic en els mitjans del club i es farà un acte de lliurament de premis a l’estadi Nou Sardenya. El veredicte del jurat és inapel·lable.

11.- El lliurament dels treballs per part dels participants comportarà la cessió a favor del Club dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sobre el dibuix o disseny gràfic que siguin lliurats al Club. La cessió dels drets d’explotació esmentats s’entén atorgada pels pares, mares o tutors/es legals dels concursants menors d’edat que no tinguin vida independent en el moment del lliurament del treball. Singularment, els treballs premiats podran ser incorporats a la cartelleria del Club per a diferents esdeveniments i es podran reproduir, distribuir i/o publicar en qualsevol suport o procediment, tant en mitjans de comunicació com en xarxes socials, que el Club cregui adient.

12.- La participació en aquest concurs significa l’acceptació de la totalitat d’aquestes bases. Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta pel Club.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics