Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Javi Iglesias: "Estic content de venir a un club històric com l'Europa"

20 Agost 2015 Àngel Garreta
El nou fitxatge de l'Europa a la sala de premsa El nou fitxatge de l'Europa a la sala de premsa Àngel Garreta

El darrer fitxatge del Primer Equip, el lateral Javi Iglesias, ha estat presentat aquest vespre al Nou Sardenya davant els mitjans. El futbolista es mostra content de la seva arribada a Gràcia on intentarà "tornar a pujar com amb la Pobla".

Pel jugador, fets com la pròpia presentació (no n'havia fet mai cap) ja són "una mostra que aquest club és diferent. Estic content de venir a un club històric com l'Europa". El lateral té "moltes ganes de gaudir d'aquesta temporada", també al costat d'Abel Rita "amb qui he jugat dos anys al seu costat i m'ha dit que no dubtés en venir". Iglesias creu que l'objectiu no pot desviar-se "d'estar a dalt de tot i lluitar per pujar. A nivell personal seria molt important assolir l'ascens a Segona B per segona temporada seguida".

El futbolista s'ha definit com "ambiciós, treballador, intens i amb molt recorregut". Posteriorment a la seva presentació s'ha unit a l'entrenament de la resta de companys, el segon en què participa la darrera incorporació que tancarà la plantilla escapulada.

Poch argumenta la sortida d'Albert Alegre

El tècnic de l'Europa ha concedit també declaracions als mitjans per valorar l'arribada i les qualitats de Javi Iglesias. Preguntat per la sortida d'Alegre, Poch ha afirmat que fa tres setmanes que Javi Iglesias estava contactat "a l'espera una mica de l'evolució d'Alegre. Veient la possibilitat de fitxar un currículum com el del Javi no hem dubtat a incorporar-lo, però la seva incorporació no era causa efecte amb la sortida d'un altre futbolista. Haig d'assumir que m'he equivocat en esperar tant de temps en dir-li a Alegre que no podia comptar amb ell per una sèrie de condicionants, entre ells l'estat físic, que volia veure com tenien evolució durant la pretemporada per mirar de poder tenir-lo igualment a la plantilla".

Poch afirma que "les exigències de l'Europa són diferents a d'altres clubs. Alegre podrà jugar en qualsevol equip de Tercera. Assumeixo la meva culpa d'estirar potser una mica massa el temps esperant una reacció i evolució d'aquests factors. Si Javi hagués sigut un jugador sub'23 Alegre s'hauria quedat per competir per una plaça, però no donant-se el cas d'aquesta situació havíem de prendre decisions".

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics