Guillem Josa, nou coordinador de l'Escola

14 Juny 2019 Redacció
Josa al Camp de l'Àliga en l'etapa de coordinador del Futbol 7 Josa al Camp de l'Àliga en l'etapa de coordinador del Futbol 7 Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La coordinació de l'Escola de Futbol de l'Europa passa de mans europeistes a mans europeistes en la figura de Guillem Josa.

Guillem Josa Levratto (31/10/95) respira europeisme pels quatre costats. Va entrar a l'Europa en categoria prebenjamí la temporada 2001/2002 i ha passat per totes les categories federades fins arribar al Primer Equip, pel qual ha renovat també com a jugador de cara a la temporada 2019/2020. Com a entrenador ha estat anteriorment a l'Escola i ha dirigit l’Aleví G, l’Aleví C i les dues últimes temporades l’Aleví A. Al costat de Marc Rodríguez, el darrer curs ha coordinat els 15 equips de Futbol 7 de l'entitat.

Josa agafa el relleu d'Òscar Belis, qui deixa la coordinació escola després de dos anys al capdavant per afrontar nous reptes professionals fora de la disciplina europeista. La festa de cloenda de l'Escola que se celebra aquesta tarda (18 hores) serà, a la pràctica, el comiat públic de Belis.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics Footters