Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Esteva: "Ens agradaria ser un equip protagonista, amb bon tracte de la pilota"

23 Maig 2017 Redacció
Esteva confeccionarà la plantilla des de l'inici d'un nou curs esportiu Esteva confeccionarà la plantilla des de l'inici d'un nou curs esportiu Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Joan Esteva, acompanyat de Matías Borsot, seguirà encapçalant la banqueta de l'Europa. L'Escapvlat ha entrevistat el cos tècnic gracienc.

Van aterrar a Gràcia amb un equip situat amb els mateixos punts que el primer que ocupava plaça directa de descens. Malgrat les mancances de l’equip, la seguretat defensiva, l’ordre tàctic i un bon criteri tècnic han fet escalar posicions l’equip, mereixent la seva renovació. Joan Esteva i Matías Borsot seguiran encapçalant la banqueta del Primer Equip la temporada que ve i, conjuntament, han concedit aquesta entrevista per a L’Escapvlat.

Recentment s’ha anunciat públicament la vostra renovació per la següent temporada Com us sentiu i com ho valoreu? Ha estat fàcil arribar a un acord?
Ha estat molt fàcil posar-nos d’acord. Ens van comunicar que valoraven la nostra feina i que tenien intenció de poder donar continuïtat a la mateixa, i per a nosaltres poder iniciar un projecte des de l’estiu al Club Esportiu Europa és un repte il·lusionant.

Feu un anàlisi del que ha estat la temporada des de que hi sou.
Des de la nostra arribada hem patit moltíssimes adversitats. Per això dono molt mèrit al que ha fet aquest grup de jugadors, en el sentit de que amb les seves mancances sempre han estat competitius, i sempre han donat la cara.

Vosaltres vau ser fitxats per l’anterior Junta Directiva. Vàreu arribar gairebé al començament d’un procès electoral en el que va sortir guanyador un nou consell directiu. Com heu viscut aquesta transició? Ha incidit en algun aspecte, ja sigui positiva o negativament?
Ho vam viure amb tranquil·litat. Agraïm la confiança que va dipositar en nosaltres l’anterior directiva per redreçar una situació complicada i valorem molt positivament el suport que vam rebre des del primer moment de la directiva actual. A nivell esportiu l’equip va treballar amb normalitat durant el procés.


170523 entrevista 1

S’ha incorporat en Fernando Núñez com a secretari tècnic i amb vosaltres consensuarà la formació de la futura plantilla del Primer Equip. Com és l’entesa amb en Fernando?
Des del començament la sintonia ha estat molt bona. Hem coincidit amb ell com a rivals , Mati com a cos tècnic sent ell jugador, per tant, era una persona coneguda per nosaltres. A part d’això en totes les converses que anem tenint coincidim en les idees i els plantejaments de cara al futur.

Influirà en la confecció de la plantilla la previsible reducció de pressupost per l’impacte que ha suposat la pèrdua de la concessió de l’Àliga?
Els pressupostos sempre tenen influència en les confeccions de les plantilles, tot i això confiem en poder dissenyar una plantilla competitiva i que pugui il·lusionar a la nostra afició.

Han de tenir un perfil especial o alguna característica singular els jugadors que han de formar part de l’Europa?
L’Europa ha de tenir jugadors amb la mentalitat i ambició de poder lluitar per aconseguir objectius importants d’acord amb la història del club. Si, a més, es pot aconseguir que una part d’aquests jugadors puguin sortir del nostre futbol de base, afegiria un sentiment extra.

Aquest any ha pujat un jugador del planter al Primer Equip (Varona). Ens consta que si la situació a la classificació hagués estat una altra, hauríeu donat oportunitats a altres jugadors joves. Cara a la temporada que ve, tindran minuts jugadors que ara estan al Filial o al Juvenil?
No podem garantir això ara mateix , però la nostra filosofia, com s’ha demostrat amb Varona i en altres llocs on hem estat, és comptar amb els jugadors del planter que siguin vàlids.


170523 entrevista 2

Tot dependrà de la composició final de la plantilla de la temporada vinent, però quin estil de joc us agradaria que tingués l’equip? Penseu que podrem estar a les posicions capdavanteres?
És molt aviat per parlar, però l’Europa sempre ha de tenir l’ambició de lluitar per estar a el més a dalt possible. Ens agradaria poder formar un equip protagonista, que tingui bon tracte de la pilota, ofensiu, competitiu i amb uns valors clars i que siguin del tot innegociables.

L’afició de l’Europa és exigent però molt fidel. Heu sentit el seu suport? Quin missatge voldrieu donar-li?
Sabem que l’afició de l’Europa és exigent, però aquest any el que hem sentit ha estat el seu suport i el seu caliu en tot moment. Sempre han estat presents ajudant incondicionalment l’equip en moments difícils i només podem fer que agraïr el seu comportament.

Per últim, voleu afegir alguna cosa més?
Sí, que visca l’Europa!

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics