Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Els actuals alumnes de l'Escola podran iniciar la seva renovació a partir del dilluns 8 de maig

05 Maig 2017 Redacció
Alumnes de l'Escola abans d'un partit Alumnes de l'Escola abans d'un partit Arxiu CE Europa (Sònia Pérez)

Arribats a la recta final de la temporada esportiva 2016/2017, l'Escola de Futbol del CE Europa obre període de renovacions internes.

Per aquest motiu, la direcció esportiva de l'Escola informa que el proper dilluns 8 de maig obrirà el termini de renovacions destinat, en aquesta primera fase, exclusivament a jugadors/es de l'Escola. El període de renovació es tancarà el divendres 2 de juny. Cal recordar que els torns de renovació tenen places limitades segons l'any de naixement i es farà la renovació per rigorós odre d'inscripció. Aquesta cal fer-la personalment a l'oficina del club, donat que cal signar manualment la fitxa, marcar el torn d'entrenament i confirmar les dades.

L'Escola obrirà, a partir del dimarts 6 de juny, la inscripció externa per a jugadors que no formin part del club. En aquest segon termini els alumnes actuals no gaudiran de preferència en l'assignació de les places ofertades, per la qual cosa es demana que, en cas de voler continuar formant part del CE Europa, els pares o tutors dels alumnes actuals facin la renovació el més aviat possible dins el termini exclusiu reservat.

En el moment d'efectuar la renovació caldrà abonar, en efectiu o amb targeta bancària, l'import de la matrícula, que enguany serà de 150€. La renovació valdrà tant si el fill/a segueix a l'Escola com si passa als equips federats del Club Esportiu Europa. En aquest segon supòsit, properament les famílies rebran més informació sobre el funcionament del futbol federat.

De cara a la temporada 2017/2018 el CE Europa canviarà de proveïdor de roba, per la qual cosa serà obligatòria l'adquisició de la nova equipació, que estarà disponible a partir del mes de setembre. Properament hi haurà més informació al respecte (data i lloc de compra, preus, etc.).

Podeu consultar AQUÍ l'horari d'atenció d'oficines.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics