Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El campió de Catalunya es posa en marxa!

20 Juliol 2015 Àngel Garreta
El capità Cano al costat de Josa durant l'entrenament El capità Cano al costat de Josa durant l'entrenament Àngel Garreta

El Primer Equip del Club Esportiu Europa ha iniciat aquesta tarda la seva particular pretemporada. En una senzilla presentació davant socis i aficionats, home a home, des del cos tècnic fins als darrers fitxatges, els parlaments de tècnic, capità i president han deixat pas a la primera sessió.

L'speaker del Nou Sardenya, Ramon Palau, ha presentat a cada membre de l'equip recordant la seva funció, procedència en el cas de les noves incorporacions i una breu historial dels futbolistes. Amb cos tècnic, auxiliar, renovacions, fitxatges i els quatre jugadors provinent del Filial i Juvenil A que faran la pretemporada, ha arribat el torn dels parlaments.

En primer lloc, Albert Poch ha donat les gràcies als socis i aficionats assistents a l'estadi per ser-hi presents. Ha mostrat ambició esportiva i ha manifestat la promesa d'oferir un bon futbol sobre la gespa. A nivell personal Poch considera aquesta nova aventura tot un repte i que la nova etapa que comença vol que sigui il·lusionant. En el seu torn d'intervenció, el capità Àlex Cano ha donat la benvinguda a la resta dels companys, en especial als joves jugadors de base i a les noves incorporacions, prometent entrega i esforç i lluitar com els darrers anys per les majors fites possibles. En aquest sentit el president del club, Guillaume de Bode, s'ha dirigit als socis i seguidors afirmant que el club és conscient que es busca donar un pas més i que l'ambició de la plantilla és quedar campiona i que, en la realitat de la temporada, el temps dirà quin és el resultat final, un resultat final que el president ha expressat, que, mínim, ha de passar pel play-off.

Després d'una foto informal de família ha donat inici la primera de les sessions preparatòries d'aquesta setmana, abans que l'equip marxi divendres tres dies a l'Armentera (Alt Empordà) a fer una curta estada de convivència tot disputant el primer amistós de la temporada contra el club local en el marc de la festa major de la localitat. Us deixem a continuació amb una extensa galeria d'imatges de la jornada d'avui.

Galeria d'imatges

Click to enlarge image 150720-presentacio-01.jpg

Abans de l'inici de l'acte, tècnic i capità petant la xerrada / Galeria: Àngel Garreta

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics