Comença la lliga escolar

05 Novembre 2014
Comença la lliga escolar Jugadors de l'Escola fent pinya davant una tanda de penals

Aquest dissabte és el dia marcat al calendari per començar la lliga interna de l'Escola de Futbol del CE Europa. En aquest article trobareu l'enllaç a la composició de les plantilles, el calendari de les primeres cinc jornades i la circular que els responsables esportius han dirigit a les famílies.

Podeu consultar tota la informació relativa a l'Escola, el Reglament General de Competició, les plantilles i les 5 primeres jornades de lliga al menú de l'Escola. A continuació us oferim la reproducció de la circular que els responsables esportius han enviat als familiars.

 

CIRCULAR D'INICI DE LLIGA DEL DIRECTOR DE L'ESCOLA XAVIER LUCAS

OBRES DEL MES DE SETEMBRE AL NOU SARDENYA

Com a màxim responsable vull donar-vos les gràcies per la comprensió, i lamentar la situació viscuda durant els primers dies de l'activitat de l´Escola al Nou Sardenya, així com el retard de dos dies en l´inici del curs degut a la finalització de les obres al Nou Sardenya.

FORMACIÓ DEFINITIVA D´EQUIPS

Després d'unes setmanes de constants canvis i partits contra equips del mateix torn d'entrenament, hem format els equips definitius pel campionat de Lliga i Copa. Tots tenen un nom de país. Amb la millor de les actituds, hem intentat equilibrar els equips definitius per poder gaudir tots d'un any de partits el més equilibrats possibles. Ho hem intentat i assumim que la tasca és impossible al 100%. Com ja vam comentar a la reunió informativa del mes de setembre, els criteris per formar els equips són:

1- Equilibri en nivell, edat i número de jugadors.
2- Mateix número de jugadors que a l´inscripció van anotar: no assistiran mai, a vegades o sempre assistiran.
3- Nivell similar entre equips del mateix torn d'entrenament i mixtes.
4- Repartir els porters que tenim entre el màxim d'equips.
5- Intentar ubicar un entrenador adequat a l'etapa de l'equip.

A partir d'aquest moment ja no es faran canvis de jugadors. Passats unes jornades detectarem aquells equips amb més dificultats i els responsables intentarem treballar amb aquests equips amb tota la nostra energia per poder millorar la seva dinàmica.

CALENDARI DE LLIGA

Des d'aquest moment rebreu el calendari de Lliga de 5 jornades per a que us pugueu organitzar.

REGLAMENT DE LLIGA

Demanem a tots els familiars que pugueu llegir el nostre singular reglament per evitar interpretacions inadequades.

CARNETS DE SOCI

Durant aquests dies rebreu 2 carnets de soci del club per poder assistir als partits del nostre Primer Equip.

CAMPIONAT D'AFICIONS

Durant els darrers anys les jornades de partit de l'Escola dels dissabtes al matí s'han convertit en una gran festa pels jugadors i famílies gràcies a la il·lusió dels nens i al gran ambient que han creat els familiars amb pancartes, banderes, himnes, trompetes o similars. Aquest any també us demanem, si us plau, que en els partits que es juguin entre les 08:40 h i les 10:40 h no s'utilitzin trompetes/clàxons i animeu amb la veu. A partir de les 10:40 h si us demanem que utilitzeu qualsevol instrument o estri que creieu.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell